У столичних кінотеатрах показують очікувані українські прем’єри

Традиційно в четвер на широкі екрани виходять кіноновинки. Цього тижня, напередодні Дня Незалежності, на нас чекають одразу дві важливі українські прем'єри (в обох фільмах побачимо Богдана Бенюка), а також закордонні комедія, бойовик, історія Тесли та лицарів Камелота.

Східняк



Його позивний «Борода». Він – невгамовний оптиміст, і здатен вирішити будь-яке питання. Ось і цього разу, він – перший, коли треба відправитись у штаб, щоб «вибити» необхідне для забезпечення свого підрозділу. У напарники Борода бере з собою молодого новачка, якого кличуть «Режисер». Разом їм доведеться їхати крізь блокпости, прифронтові міста й села, зустрічатись із військовими і цивільними, потрапляючи у різні халепи – кумедні та не дуже.

Толока



У Тараса Шевченка є маленька балада про те, як закохалися у Катерину троє козаків. Свій вибір Катерина довірила долі: пообіцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону її брата. Двоє з трьох козаків загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а її коханим… 

Камео-ролі у стрічці виконали зірки українського кіно, музики і телебачення: Ахтем Сеітаблаєв, Олег Скрипка, Сергій «Фома» Фоменко, Олег «Фагот» Михайлюта, Іван Леньо, Галя і Леся Тельнюк, Тарас Компаніченко, Дмитро і Віталій Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда тощо.

Зависнути у Палм Спрінгз



Найлз (Енді Семберг) випадково потрапив на весілля, бо його запросила сюди надокучлива подружка нареченої Місті (Мередіт Хагнер). Трапляється халепа і він опиняється у часовій петлі. Тепер вислуховувати щемливі тости доведеться вічно. Одного дня разом із ним до часової петлі потрапляє сестра нареченої Сара (Крістін Міліоті). У розпорядженні цієї парочки безкінечне літо у Палм-Спрінгс та нагода без ризику для життя робити усе, що спадає на думку. Добре, що з фантазією у цих двох все в порядку.

Хижачка



Події розгортаються у Південній Африці. Саманта О’Хара (Меган Фокс) керує групою найманців, якій доручено відповідальну місію з визволення заручників. Злочинці викрали та утримують школярок, серед яких – донька місцевого губернатора Асіла (Джессіка Саттон). Люди О’Хари добре підготувалися до операції. Здебільшого це колишні спецпризначенці, а доньку одного з них колись подібним чином викрали і відтоді він її не бачив. Усе було готове до звільнення дівчат. Однак вони позбулися єдиного надійного транспорту. Вертоліт, на якому О’Хара мала летіти з цього місця, вибухнув. Колишні бранки разом зі своїми спасителями опинилися посеред дикої природи, яка ставиться до них так само ворожо, як і розлючені викрадачі.

Тесла



Ми щодня користуємося цими винаходами, навіть не знаючи, кому вони належать. Нікола Тесла (Ітан Хоук) був незрозумілим для своїх сучасників. Новаторські ідеї, які він пропонував, виглядали абсурдними та безперспективними з точки зору отримання прибутків. Проте жодні життєві обставини не змусили Теслу відмовитися від свого ідеалістичного та амбіційного бачення розвитку науки.

Артур і Мерлін: Лицарі Камелота



Події розгортаються у 463 році. Короля Артура вже давно немає вдома – понад п’ять років тому він вирушив на війну з римлянами. Користуючись відсутністю батька, владу в країні прагне захопити його незаконнонароджений син Модред (Джоель Філлімора). Аби такі посягання на трон стали цілком законними, Модред хоче одружитися з Гвіневрою (Стелла Стокер), дружиною Артура. Дізнавшись про це, король поспішає повернутися додому. Окрім двобою із власним сином, на нього чекає боротьба зі своїми внутрішніми демонами.

Нагадаємо, столичні комунальні кінотеатри відкриваються після карантину.

​Марія Катаєва

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *