Столичний театр ляльок розкриває секрети популярної вистави

Протягом багатьох сезонів вистава «Троє поросят» є найпопулярнішою у репертуарі Замку на горі. Серед розмаїття назв афіші театру, цей спектакль є найзатребуванішим. Лише протягом останнього сезону старовинна англійська казка про братиків-поросяток розділила свою популярність з прем'єрною виставою «Маленька Баба-Яга».

Протягом карантину в театрі ляльок мали подарувати спектакль «Троє поросят» щонайменше п'ять разів. Натомість хочуть запросити глядачів до нашого театру онлайн та поділитися з вами секретами цієї популярної казки, показати найулюбленіші моменти та сцени, навіть фрагменти репетиції.

Екскурсію за ширму проведе сам постановник, народний артист України, колишній головний режисер нашого театру Юрій Сікало, а допомагатимуть майстру братики-поросята: Ніф-Ніф (з.а. України Людмила Ясиновская), Нуф-Нуф (Лариса Чубинская), Наф-Наф (Анжелика Драпиковская) та Вовк (Діма Драпіковський, нині головний режисер Київський театр ляльок на лівому березі Дніпра). У виставі ви почуєте записи пісень братиків-поросяток. А ще це єдина вистава у репертуарі театру, яка грається у «сценічній ямі», але про це дивіться у відео.

Нагадаємо, Київський цирк презентував яскраве шоу з акробатами і силачем.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *