Київська вистава претендує на перемогу в міжнародному фестивалі

Виставу «Сімейний альбом/Album di Famiglia» (реж. Маттео Спіацці) Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра було обрано з-поміж більше ніж ста заявок до головної програми, яка складається з 23-х вистав. 

International Online Theatre Festival 2020 проходить з15 квітня по 15 травня. Вистава «Сімейний альбом/Album di Famiglia» Театру драми і комедії в основній програмі поруч з Остермайером, Мітчелл та Варліковським.

Окрім неї на фестивалі представлені іконічні постановки «(A)pollonia» реж. Кшиштоф Варліковський, «Заміжжя Марії Браун» та «Ворог народу» реж. Томас Остермайер, «Орландо» реж. Кеті Мітчелл, «Ленін» реж. Міло Pау, «Макбет» реж. Гжегож Яжина, постановки театру Schaubühne, театральних компаній Reckless Sleepers, English Touring Theatre, а також «Психоз» за Сарою Кейн від Електротеатру Станіславський, «Октавія. Трепанація»  реж. Борис Юхананов та інші.

International Online Theatre Festival 2020 – це щорічний театральний онлайн фестиваль, на якому представлені роботи світових митців. У час, коли пандемія COVID-19 паралізувала розвиток театру, фестиваль пропонує переглянути вистави, які надихнуть нас рухатися вперед.

Фестиваль має на меті створити інтернет-простір, який розмиває географічні кордони, відкидає обмеження щодо національної ідентичності та, що найважливіше, об'єднує нас як спільноту людей, що мислять. 

Усі вистави доступні до перегляду безкоштовно з будь-якої точки світу на сторінці. 



Сімейний альбом / Album di Famiglia

Тривалість – 1 год. 30 хв. без антракту.

Жанр – Трагікомедія про вареники та 90-ті.

Прем'єра – 14 грудня 2019 року.

Що таке сім’я?

Щоб знайти відповідь на це запитання запрошуємо зазирнути  в шпарини старого будинку. Ми підглядатимемо за життям сім’ї, що проживає в Україні в 90-х роках. Сім’ї, в якій поєднують своє буття три покоління. Те, що раніше мало величезне значення – дуже швидко перестає цінуватись нащадками. Ми перемістимось в часи розпаду СРСР, опинимось на зломі часів. Саме тоді, коли Америка почала з’являтися на полицях наших магазинів.

І давайте уявимо, що всі актори будуть в масках? В модернових масках «Commedia dell’Arte».

Як же без них? Адже, режисер цієї вистави – Маттео Спіацці (Італія).

Маттео Спіацці (Італія) – відомий режисер, актор, викладач драми та організатор театральних подій. Працював у театрах Італії, Польщі, Словенії, Естонії, Австрії, Білорусі, Росії, Еквадорі. Маттео спеціалізується на сучасній «Commedia dell’Arte» («Комедія масок») – вид італійського народного театру, вистави якого створюються методом імпровізації, за участю професійних акторів, одягнених в маски.

Автор – Маттео Спіацці (Італія).

Режисер-постановник – Маттео Спіацці (Італія).

Художник – Юрій Ларіонов.

Художниця з костюмів – Христина Корабельникова.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *