Романтичні комедії захопили столичні кінотеатри

Марія КАТАЄВА

Традиційно в четвер на великі екрани виходять чергові кіноновинки. Цього тижня буде багато фільмів про жінок, комедій та романтики. Зокрема,  французька романтична комедія Крістофа Оноре з К'ярою Мастроянні, українське роуд-муві, британська екранізація роману Джейн Остін, романтична комедія  у стилі «Реальна любов», Фентезійний мультфільм та  фестиваль провокаційних короткометражних стрічок.

«Однієї чарівної ночі» 



Головна героїня фільму – Марія – парижанка. Вона насолоджується свободою та чоловічою увагою, попри те, що заміжня. Поки одного разу чоловік не викриває її численні зради. Після сварки Марія знімає номер у готелі навпроти своєї квартири, де спостерігає у вікно за чоловіком і згадує їхню історію кохання. У неї є лише одна чарівна ніч, щоб розібратися в собі і вирішити, що робити далі. Але непроханих порадників виявляється несподівано багато: чоловік, який помолодшав на 20 років, натовп колишніх коханців, родичі та навіть здоровий глузд в образі французького шансоньє.

«Побачення у Вегасі» 



Артем з посмішкою вихідить з будь-якої халепи. Він успішний менеджер рекламного агентства, тож саме йому бос довірив летіти до Лас-Вегаса. Тут хлопець має підписати важливий контракт з новим клієнтом. В літаку він знайомиться з красунею Оксаною. Виявляється, вона представниця компанії-конкурента і отримала від свого шефа таке саме завдання – підписати контракт з тим самим перспективним клієнтом. На Артема та Оксану чекає довга дорога, проте нудною вона точно не буде.

«#ящетут»



Шеф-повар Стефан (Ален Шаба) у тому віці, коли зазвичай люди досягають того, про що мріяли. І навіть якщо життя склалося не ідеально, то кардинально щось міняти вже запізно. Стефан належить саме до тієї категорії щасливчиків, у яких все склалося. Він знаний у країні професіонал своєї справи та власник ресторану, який дістався йому у спадок від батька. Найближчі його друзі – це два дорослі сини та колишня дружина. Життя перевертається з ніг на голову, коли Стефан закохується в таємничу Су (Пе Ду-на). Він побачив жінку в інстаграмі та сміливо вирушає до Сеулу, аби знайти її та познайомитися ближче.

 

«Емма» 



Молода, вродлива та незалежна Емма (Аня Тейлор-Джой) переконана, що вона завжди й в усьому права. Тож вона свято вірить, що саме завдяки їй можуть поєднуватися долі людей. Вона влаштовує знайомства незаміжнім дівчатам зі свого містечка, проте сама заміж виходити не планує за жодних обставин.

«Гарячі матусі»



Соня (Марі-Жозе Кроз), Еліз (Віржіні Ледуайен) та Сесіль (Аксель Лафон) товаришують з дитинства. Будинок однієї з подруг на Лазуровому берегу невдовзі виставлятиметься на продаж. Тож утрьох жінки вирушають до моря, аби спакувати речі та, користуючись нагодою, трохи відпочити. Неочікувано для подруг, відпочинок стане доволі насиченим подіями. І все завдяки трьом юнакам, з якими жінки випадково зустрілися на пляжі.

 

«Уперед»



Світ, у якому розгортаються події, сповнений чудесами та магією, його населяє безліч чудернацьких створінь – істот, яких на нашій планеті не побачиш. Як і в нашому світі, тут наука не стоїть на місці, а технології розвиваються швидкими темпами. Поява машин, телефонів та усіх сучасних пристроїв потроху витісняє чудеса із життя місцевих мешканців. Два брати-ельфи не хочуть із цим миритися. На старенькому фургончику вони вирушають в далеку подорож у пошуку батька, який давно загинув, та відповідей на питання: як же їм жити далі.

«ШОК-Shorts»



Тебе складно шокувати, налякати чи змусити почервоніти? Ми приймаємо виклик! Еротика, жахи, безумство та цілковита вседозволеність знову на великих екранах! З нової програми остаточно викреслено всю скромність та цифру “16+”. Фільми тільки для дорослих, безстрашних та розкутих. Ризикнеш?

В програмі — «Пробач мене, моя любове», «iMedium», «Феромони», «Чужі ліжка», «Рай», «Чужий всередині», «З Днем народження, лярво», «Твій останній день на Землі», «Лайк».

Нагадаємо, яскраву українську комедію повторно покажуть у столиці

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *