Київська опера презентувала антикарантинний хіт

Київська опера (Київський муніципальний театр опери і балету для дітей та юнацтва) презентувала прем'єру кавер-версії хіта Ніни Сімон Ain't Got No/I Got Life в україномовній адаптації, яку здійснив соліст гурту AVIATOR Дмитро Тодорюк.

У новому відео в іронічний спосіб висвітлюються популярні проблеми, пов'язані з умовами самоізоляції: вимушене перебування вдома та неможливість зустрітися з рідними і друзями, відсутність натхнення і мотивації, а також навчання онлайн. Утім, Київська опера продовжує свою кампанію із девізом «Карантин обов'язково закінчиться. Все буде добре!», тому відео сповнене позитиву та закликає не втрачати відчуття щастя та свободи навіть у нинішніх умовах.

Артисти, які звикли до сценічних костюмів, фраків та вечірніх суконь спробували себе у новому амплуа джазових виконавців. Разом із професійними вокалістами заспівали і керівники театру. 

До створення ролику долучилися: директор-художній керівник театру Петро Качанов, заступник директора-художнього керівника Богдан Собуцький, головний режисер Віталій Пальчиков, головний хормейстер Анжела Масленнікова, головний балетмейстер Тетяна Боровик, диригент Євген Воронко, завідувач трупою Олеся Біласюк, солісти Дар'я Миколенко, Гліб Іванов, Безверха Дар'я. Контрабас – Любомир Фещак, ударні – Олексій Мартинюк.

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *