60 дронів влаштували світлове шоу над Києвом

В Україні тривають інформаційні кампанії з нагоди Року обізнаності про рак легенів. Організації, які долучаються до акції, намагаються зробити свої перфоманси максимально помітними.

Так, нещодавно у Маріїнському парку громадська організація «Легені» відкрила інтерактивну скульптуру «Легені, які говорять». А днями біля стадіону «Олімпійський» відбулося світлове шоу.

Понад 60 дронів злетіли у вечірнє небо у супроводі світлової техніки та звукових ефектів. Під час події йшла розповідь про трьох людей, які на власному досвіді стикнулися з раком легені. 

«Цим перфомансом ми прагнемо привернути увагу суспільства до хвороби, від якої в Україні щороку помирають понад 9 000 людей. Рак легені – одне з найбільш поширених онкологічних захворювань в Україні, а низька обізнаність та розповсюдженість міфів про хворобу може завадити звернутися до лікаря вчасно», – коментує Оксана Сурцева, медична директорка компанії «Рош Україна», що є організатором проєкту.

Повне світлове шоу над Троїцькою площею можна переглянути на відео:

Раніше Київ долучився до всесвітньої акції  «Pneumolight» у Всесвітній день боротьби із пневмонією. Блакитними вогнями підсвітили Подільсько-Воскресенський мостовий перехід та  Парковий пішохідний міст через Дніпро, а також ТРЦ Гулівер.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *