Київ став лідером за кількістю ДТП з потерпілими

В Україні зростає  аварійність

Столиця за підсумками 9 місяців посіла першість за кількістю дорожньо-транспортних подій із потерпілими.

Про це повідомляє opendatabot.

Як зазначається,  цього року на дорогах України сталося 16 621 ДТП із потерпілими, що на 11 відсотків  більше, ніж за аналогічний період минулого року. Внаслідок цих аварій 1918 осіб загинуло, 20862 отримали травми.

Водночас, за даними правоохоронців, найбільша кількість ДТП із потерпілими  зафіксована  в  Києві — 1 393. Друге і третє місця посіла Дніпропетровщина та Одещина відповідно з 1 350 та 1 148 дорожньо-транспортними подіями, в яких отримали травми  люди.

Нагадаємо, поліція затримала водія, який збив 11-річного хлопчика і втік з місця події.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Один коментар

  1. Хочу поділитися своєю історією і висловити величезну подяку знахарці Марії. Мого чоловіка Олександра буквально відвела молода коханка, і він всерйоз подумував про те, щоб залишити нашу сім’ю. Я була в розпачі, не знала, що робити і як повернути його. Тоді моя подруга порадила звернутися до Марії, яка допомагає людям за допомогою ворожіння на воску.

    Я довго сумнівалася, але зрештою вирішила спробувати. Після нашої першої розмови я відчула, що перебуваю в надійних руках. Марія провела обряд і зробила воскове ворожіння, після чого відразу ж дала поради та рекомендації щодо мого випадку. Через якийсь час я почала помічати зміни в поведінці чоловіка. Він став повертатися додому раніше, більше приділяти мені уваги, і незабаром сам попросив вибачення за все.

    Якби не Марія, я не знаю, що б робила. Це дивовижна жінка з неймовірним даром. Тепер ми знову разом, і я вдячна їй за те, що допомогла зберегти нашу сім’ю. Якщо у вас складна ситуація, не чекайте, а одразу звертайтеся до Марії. Детальну інформацію можна знайти на її сайті https://znaharkamariya.com.ua/, а зв’язатися через Вайбер за номерами +380957769267, +380976592407.

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *