Мітинг на Хрещатику: Кличко вийшов заспокоювати учасників обіцянками

Міський голова вчергове обіцяє добудувати об’єкти «Укрбуду»

Правоохоронці відтіснили з проїзної  частини Хрещатика  учасників акції під Київрадою.

До мітингувальників, які вимагають добудувати проінвестовані об’єкти «Укрбуду», вийшов міський голова Віталій Кличко.

Кличко запевнив протестувальників, що столична влада шукає шляхи фінансування чи докапіталізації «Київміськбуду», який має завершити будівництво покинутих об’єктів «Укрбуду».

«Зараз юристи працюють, який з цих шляхів буде найбільш ефективний, найбільш короткий для того, щоб «Київміськбуд» отримав додаткові кошти, які зможуть бути підставою початку робіт. Це не таємниця, що «Київміськбуд» потребує стартовий капітал», – заявив Кличко.

Також він пообіцяв, що кожен інвестор отримає «дорожню карту» з визначенням чітких термінів».

Зазначимо, це вже не перша обіцянка Кличка вирішити проблему з недобудованими об’єктами. Зокрема, після протестів у грудні 2023 року міський голова проводив з представниками інвесторів перемовини, які, однак, не завершилися реальними результатами.

Як повідомляв раніше «Каштан NEWS»,  сьогодні, 26 вересня, під Київрадою вчергове зібралися ошукані  інвестори «Укрбуду» та «Київміськбуду», які вже багато років не можуть отримати свої квартири. Під час мітингу учасники перекрили проїзну частину Хрещатика.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *