Ракетний удар по Львову та Кривому Розі: багато постраждалих

Російські терористичні війська вчергове вдарили ракетами по мирних українських містах

Російські терористичні війська вчергове вдарили ракетами по мирних українських містах

Сьогодні вночі, 4 вересня, російські злочинці завдали ракетного удару по Львову. В місті кількість постраждалих зросла до 45, серед травмованих семеро дітей. Наразі відомо про сімох загиблих, передає Укрінформ.

У трьох міських лікарнях розгорнуті операційні. Працюють травматологічні медичні бригади. Постраждалі зазнали вибухових осколкових поранень тулуба, грудної клітки, кінцівок та обличчя. Є також поранення внутрішніх органів, травми легень і судин.

У місті пошкоджено щонайменше сім пам’яток архітектури місцевого значення, зокрема вілла Юзефи Франц 1893 року, де розташований Центр спортивної медицини і реабілітації.

Вранці, 4 вересня, рашисти також атакували цивільну інфраструктуру в центрі Кривого Рогу. Від вибухової хвилі постраждало понад 10 багатоповерхівок. Зруйновано готель. Постраждало пʼятеро людей, зокрема 10-річна дівчинка, повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Президент України Володимир Зеленський у зверненні до народу наголосив, що терор потрібно зупинити.

«Кожен наш партнер у світі, який допомагає Україні з ППО, є справжнім захисником життя. І кожен, хто переконує партнерів дати Україні більше далекобійності, щоб відповідати на терор справедливо, працює для недопущення саме таких російських терористичних ударів по українських містах», – стверджує Глава держави.

Як розповідав Kаштан NEWS, у Полтаві 53 людини загинули внаслідок російського удару 3 вересня по навчальному закладу. Постраждала 271 людина, врятовано 25, з них 11 деблоковані з-під завалів.

Також наприкінці серпня російські війська вдарили керованими бомбами по Харкову. Рашисти влучили в 12-поверховий житловий будинок в Індустріальному районі. Також були «прильоти» по інших районах міста.

Читайте також: Нічна повітряна атака та її наслідки

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *