Стало відомо, за рахунок чого столичне БТІ заробляє гроші

Комісія КМДА заслухала звіт

Київське бюро технічної інвентаризації в першому півріччі цього року поліпшило  своє фінансове становище, заробивши від реалізації послуг майже 20 млн грн.

Про це сьогодні на засідання комісії КМДА з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за перше півріччя 2024 року повідомила начальниця  Київського бюро технічної інвентаризації Надія Ященко.

«Підприємство спрацювало непогано. Від реалізації послуг отримано 19,9 млн грн., що на 8,3 більше передбаченого планом на перше півріччя 2024 року», — сказала Ященко.

За її словами, безпосередньо від реалізації документальних послуг сума прибутку за звітний період становила 16,4 млн грн.

Водночас, як зауважила Надія Ященко, найбільше  надходжень на рахунки БТІ відбулося завдяки надання інформаційних довідок, здійснення технічної інвентаризації.

«Основним чинником покращення фінансового стану були довідки. У зв’язку із втратою громадянами майна та створення електронного реєстру документообігу», — зазначила представниця БТІ.

Як повідомлялося, Муніципальний театр опери і балету для дітей та юнацтва «Київська опера» за півріччя 2024-го отримав доходи на суму 46 мільйонів 447 тисяч гривень, із них від місцевого бюджету – 38 мільйонів 715 тисяч.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *