Вбивство Ірини Фаріон: поліція виявила будинок у лісі, яким міг користуватися вбивця

21 липня поліція виявила будинок у лісі в урочищі Голоско Шевченківського району Львова, яким міг скористатися вбивця мовознавиці та екснардепки Ірини Фаріон.

В ухвалі Галицького районного суду Львова зазначається, що у будинку могли знаходитись речі та предмети, що зберегли на собі сліди вчинення злочину, зокрема: одяг, у якому була одягнений підозрюваний, знаряддя вчинення злочину, інші заборонені в обігу речі, біологічні сліди, залишені підозрюваним, а також речі та документи, які містять інформацію, яка сама по собі та в сукупності з іншими речами мають суттєве значення для встановлення важливих обставин та можуть бути доказами.

Під час огляду місця події було виявлено та вилучено:

  • пластикову пляшку місткістю 2 л, два паперових стакани, посудина з фольги, які поміщено в картонну коробку;
  • пластикову пляшку місткістю 2 л, поміщену у картонну коробку;
  • пластиковий харчовий контейнер, три паперові одноразові тарілки, дві пластикові тарілки, 17 одноразових виделок, 14 одноразових ложок, керамічна тарілка, поміщені у паперовий конверт;
  • три пластикові стакани, поміщені в паперовий конверт;
  • дві пластикові пляшки місткістю 1,5 л, дві пластикові пляшки місткістю 2 л та пластиковий стакан, поміщені у картонну коробку;
  • матрац, який поміщено у картонну коробку;
  • дві подушки, покривало, поміщені у картонну коробку;
  • попільничку з чотирма недопалками, поміщені у паперовий конверт;
  • пачку з-під сигарет Мark, поміщену в паперовий конверт;
  • картонну коробку в якій знаходилися свічка, фольга, два пластикові стакани та фрагмент паперу, які поміщено у картонну коробку.

21 липня слідчий відділ постановив визнати вилучені об`єкти речовими доказами у кримінальному провадженні.

Зазначається, що тимчасово вилучене майно відповідає критеріям визначеним в ст. 98 КПК України (Речові докази), а отже на них може бути накладено арешт.

Слідчий суддя ухвалив задовольнити клопотання про накладення арешту на майно. На ухвалу слідчого судді може бути подана апеляційна скарга до Львівського апеляційного суду.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 19 липня, у Львові близько 19:30 невідовий вистрілив Ірині Фаріон у голову біля її будинку на вулиці Масарика (бічна проспекту Чорновола), медикам не вдалося врятувати потерпілу і о 23:20 19 липня вони констатували смерть 60-річної Ірини Фаріон.

Поліція оголосила про проведення спеціальної операції із затримання нападника. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. 

25 липня поліція затримала 18-річного мешканця Дніпра за підозрою у вбивстві Ірини Фаріон.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...