У центральному парку столиці на людей завалилося дерево

Правоохоронці розслідують обставини пригоди

Вчора вечері внаслідок падіння дерева у столичному парку імені Тараса Шевченка загинула людина, троє людей отримали пошкодження.

Про це повідомляє поліція Києва.

Як розповіли у правоохоронному відомстві, повідомлення про подію надійшло до поліції близько восьмої години вечора. На місці події наряд правоохоронців встановив, що падіння дерева в парку у центральній частині міста травмувало чотирьох громадян — чоловіка та трьох жінок. Потерпілих каретою швидкої допомоги було госпіталізовано до лікарні, де одна з жінок, внаслідок отриманих травм, померла. Ще одна жінка знаходиться у важкому стані.

Фото: Національна поліція Києва

Наразі поліцейські продовжують встановлювати обставини трагедії. За фактом події слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у жовтня минулого року через негоду на вулиці Героїв Севастополя у Солом’янському районі вітер звалив дерево, яке впало на кіоск з людьми.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *