Поліція перевіряє інформацію щодо отруєння води для волонтерів та поліцейських в «Охматдиті»

Про отруєну воду  в  пляшках повідомила волонтерка Катерина Терехова

Поліція Києва проводить перевірку інформації про можливе отруєння питної води на місці ліквідації наслідків російського обстрілу 8 липня.

«Зазначену інформацію поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. За вказаним фактом проводиться перевірка. Водночас інформуємо, що до медичних працівників звернень від громадян та поліцейських щодо можливого отруєння водою не надходило», – повідомили в поліції.

Про отруєння поліцейських та волонтерів повідомила ввечері 8 липня волонтерка Катерина Терехова, яка брала участь у ліквідації наслідків обстрілу «Охматдита».

Вона нагадала, що вдень кияни масово привозили на місце обстрілу бутильовану воду для потерпілих, поліцейських та волонтерів. Ввечері, коли волонтери вже збиралися йти, вони залишили воду для поліцейських.

«Вже за хвилину поліцейські покликали нас і сказали: «А що це у вас за вода?» Ви зараз можете бачити моє обличчя, воно червоне. У нас усіх хімічне отруєння. Якісь пі***аси, я просто не можу сказати інакше, отруїли пляшку з водою», – розповіла Терехова.

За її словами, упаковка була схожа на питну воду «Слобідська середньогазована», що продається в «Ашані». Однак потім волонтери знайшли іншу упаковку такої ж води і виявили, що етикетки відрізняються.

«У мене, у ще однієї співробітниці нашого фонду, у наших друзів, які прийшли нас підтримати, а, найстрашніше, у поліціянтів – хімічне отруєння. Нам зараз зробили уколи… Слава богу, ми всі живі, але лякає той факт, що один з поліцейських просто вмився цією водою, а інший поліцейський її пив, і зараз його відкачує «швидка»», – сказала волонтерка.

Читайте також: Як допомогти пацієнтам зруйнованого «Охматдиту»: реквізити лікарні

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *