Сьогодні – перший півфінал «Євробачення-2024»

Сьогодні – перший півфінал “Євробачення-2024”, у якому виступлять представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil.

Міжнародний пісенний конкурс приймає шведське місто Мальме

«Дует виконавиць від України Alyona Alyona & Jerry Heil виступить під номером 5 із піснею Teresa & Maria та постановкою від дворазової номінантки «Греммі» Таню Муіньо», – йдеться в повідомленні «Суспільного».

Серед учасників першого півфіналу – представники Кіпру, Сербії, Литви, Ірландії, України, Польщі, Хорватії, Ісландії, Словенії, Фінляндії, Молдови, Азербайджану, Австралії, Португалії та Люксембургу (зазначені в порядку виступів), а також будуть позаконкурсні виступи представників Великої Британії, Німеччини та Швеції.

«У 2024 році в систему голосування на Пісенному конкурсі було внесено низку змін. Глядачі з усього світу, окрім тих, хто перебуває в країнах-учасницях, тепер можуть голосувати за свої улюблені пісні протягом 24-ох годин перед кожним півфіналом і великим фіналом. Проголосувати за представниць України можуть українці за кордоном», – зазначили в «Суспільному».

Суспільне мовлення транслюватиме «Євробачення-2024»  наживо на телебаченні, диджитал-платформах і радіо.

Зокрема, пряма трансляція першого півфіналу розпочнеться на телеканалі «Суспільне Культура» о 22:00, окрім того, наживо ефір першого півфіналу можна буде послухати на «Радіо Промінь», а також ефір можна буде дивитися на сайті «Суспільне Культура» та «Суспільне Євробачення», на фейсбук-сторінках «Євробачення Україна», «Суспільне Мовлення», «Суспільне Культура» та «Перший».

Гранд-фінал «Євробачення-2024»  проведуть на стадіоні Malmö Arena в суботу, 11 травня, а півфінали, в першому з яких візьмуть участь представники України, відбудуться 7 і 9 травня.

Читайте також: СТАЛО ВІДОМО, В ЯКОМУ ПОРЯДКУ ВИСТУПАТИМУТЬ ФІНАЛІСТИ НАЦВІДБОРУ НА «ЄВРОБАЧЕННЯ-2024»

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *