З українськими письменниками влаштовують літературні зустрічі

«Літкур'єр: онлайн читання вголос» від Форуму видавців пропонує насолодитися літературними зустрічами з найвідомішими українськими авторами та авторками під час прямих трансляцій.



14 квітня о 20:30 відбудеться зустріч онлайн з письменником-мандрівником Максом Кідруком. «Автор дев’яти романів, серед яких бестселери «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Де немає Бога».

Трансляція пройде о 20:30 на сторінці Форуму Видавців.



На сторінці Українського ПЕН у Facebook тривають вечірні онлайн-зустрічі з авторами ПЕН. У межах рубрики «Книжковий вечір із PEN Ukraine» (#PEN_book_evening) письменники, філософи, перекладачі, журналісти розповідатимуть про одну важливу книжку – свою чи щойно прочитану, – читатимуть улюблені уривки та вірші. Також під час такої книжкової онлайн-зустрічі глядачі зможуть поставити запитання авторці чи авторові у коментарях до трансляції. 

Видавництво Старого Лева пропонує послухати читання їхніх видань різними письменників і поетів. Наприклад, сьогодні історії про Ракету на чотирьох лапах від Джеремі Стронґа у виконанні Віктора Морозова на сторінці. 



15 квітня о 19:00 відбудеться вебінар із журналісткою Наталією Гуменюк. Йтиметься про її збірку репортажів з окупованого Криму «Загублений острів», про наслідки анексії півострова, економіку, геополітику, фальшиві новини та пропаганду у Криму. А найголовніше – про людей. Спілкуватиметься Nataliya Gumenyuk з британським журналістом Олівером Керроллом. Вебінар відбуватиметься англійською мовою. 

Барабука продовжує тижні Живих читань, у якій автори дитячих книжок щодня об 11:00 читатимуть свої книжки вголос на Facebook-сторінці видання. 



Цього тижня читають:

13.04 – Тетяна Мельник, уривок із повісті «Королівський подарунок».

14.04 – Настя Музиченко, «Сни для канапи».

15.04 – Tаня Поставна, «Коли я була лисицею».

16.04 – Юрій Нікітинський, «В океані» (в супроводі укулеле).

17.04 – Анна Флейтман Чромова, «Драконе, киш!» і «Титепетль сердиться».

Поради про читання та рекомендації книжок від експертів шукайте на сторінці Українського інституту книги.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *