З яскравою Індією знайомлять в центрі столиці

Індія – одна з найекзотичніших країн світу, що вабить туристів та шукачів пригод. Неймовірні звичаї та унікальна культура виділяє її серед інших країн Азії. Цьогоріч Республіка Індія відзначає 70 років з дня прийняття Конституції. Цей день святкується як День Республіки. 

Саме до Дня Республіки приурочена фотовиставка «Кольори Індії» в Музеї історії міста Києва. В експозиції представлені світлини індійського та українських фотографів.

Капіш Гаур фіксує визначні місця Індії та повсякденне життя її мешканців. Народний художник України Юрія Камишний – великий шанувальник Індії, створює унікальні колоритні портрети індійців. Київський фотограф Геннадій Кравець у своїх знімках відображає інтерес українців до давньої і сучасної  культури Індії.

Індія одна з перших визнала незалежність України і в 1992 р. були встановлені дипломатичні відносини. За роки незалежності між нашими країнами налагоджено співробітництво  в економічній, політичній, науково-технічній, оборонній та культурній сферах. Особливо динамічно вони розвиваються в царині культури. Мета виставки – показати красу, історичну цінність та силу людського потенціалу сучасної Індії, спільність інтересів і прагнень українського і індійського народів.

Авторка ідеї – Аліна Солнишкіна, членкиня ГО «Товариство «Україна-Індія», викладачка індустріального коледжу м. Дніпра.  Громадська організація «Товариство «Україна-Індія» заснована у 1990 році.  Одним із головних напрямків її роботи є проведення  різнопланових виставок про життя людей, їхні традиції, досягнення, успіхи.

Коли: до 2 лютого

Де: Музей історії Києва, вул. Б. Хмельницького, 7, 4й поверх

Вартість квитків: 30 грн., 20 грн.пільговий

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *