Уроки з мистецтва для школярів підготував київський арцентр

PinchukArtCentre, що у Києві, підготував уроки з мистецтва для Всеукраїнської школи онлайн у рамках навчальної програми для молодшої школи. Курс створено для учнів 1-4 класів, він буде демонструватися на українських телеканалах та YouTube МОН. 

20 занять виходитимуть протягом найближчих п’яти тижнів. Вони були розроблені експертами Дослідницької платформи та освітнього відділу PinchukArtCentre. Проводитиме уроки психологиня, керівниця освітнього відділу PinchukArtCentre Ольга Шишлова. 

Кожне заняття буде складатися з теоретичної частини, де дітей знайомитимуть з основами мистецтва – кольорами, композицією, жанрами, образами – та практичної, де учні створюватимуть власні витвори мистецтва.

Уроки виходитимуть по вівторкам за таким розкладом:

1 клас – о 09:30, телеканал «Піксель»;

2 клас – о 09:30, «UA Перший»;

3 клас – о 09:30, «UA Культура»;

4 клас – о 09:30, телеканал «ПлюсПлюс».

Поділитися результатами домашнього завдання та отримати коментарі експертів арт-центру можна буде у спеціально створеній групі у Facebook «Всеукраїнська школа онлайн. PinchukArtCentre». Також у групі публікуватимуться відео самих уроків.

– Молодший шкільний вік – саме той час, коли у дітей варто особливо розвивати творчість та креативність. Ми раді, що в уроках для початкової школи вдалося реалізувати зйомки цього предмету. Це точно піде на користь дітям, – зазначив Вадим Карандій, очільник підпорядкованого МОН Українського інституту розвитку освіти. 

Читайте більше цікавих новин у рубриці "Неофіційно"

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *