Українською мовою видали артбук за мотивами культової відеогри

Видавництво MAL’OPUS наприкінці лютого презентувало перший офіційний ігровий артбук українською мовою — «Світ гри Death Stranding»  за мотивами відеогри японського геймдизайнера Хідео Коджіма.

Артбук «Світ гри Death Stranding» допоможе зануритися в новий світ та зрозуміти задуми розробників Death Stranding, яка минулого року стала найвизначнішою відеоігрою для платформи PlayStation 4. 

-Ми великі фанати відеоігор, зокрема творчості Хідео Коджіми. Важко оцінити вагомість його внесків в ігрову індустрію, і Death Stranding мав стати іще одним проривним проєктом геймдизайнера. Тому ми пильно слідкували за розробленням і, звичайно, ніяк не могли оминути анонс артбуку з гри. Для нас велика честь розпочати видання артбуків в Україні саме з цієї книги, тому ми мали на меті зробити «Світ гри Death Stranding» ідеальним прикладом якісного колекційного видання,  — коментують видавці.

Хідео Коджіма номінований на премію BAFTA Британської академії кіно і телевізійних мистецтв за досягнення в галузі відеоігор. Його прирівнюють до видатних діячів кінематографа: Альфреда Гічкока, Стенлі Кубрика, Кетлін Кеннеді та інших визначних особистостей.  

Death Stranding — це цілий світ, що поєднав глибоку наукову фантастику, блискучу режисуру та цікавий ігровий процес. Гравців переносять у химерний світ, який зруйнував таємничий катаклізм — «Викид смерті». Люди, які вижили,  ховаються від страшних тварюк та дощу, що вбиває все живе. Тільки гравець у ролі Сема Бріджеса, справжнього кур’єра майбутнього, здатний об’єднати людство та запобігти вимиранню. 

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *