Український дім у Києві презентував виставку про життя під час карантину

Український Дім разом із митцями виходить в онлайн та відкриває арт-виставку «У нас всі вдома» про життя під час карантину. 

Слоган виставки: повільне життя — зухвалий арт! 

— Наше життя дійсно сповільнилося, з’явилося багато вільного часу, і щоб не нудьгувати будемо ворушити звивинами, гуртуватися онлайн та підіймати собі настрій у часи нової світової доби невизначеності, гострої потреби переосмислення механізмів суспільних комунікацій та глобальної співпраці, — кажуть організатори. — Світ змінюється у нас на очах, і це буквально стосується кожного. На фоні цієї світової солідаризації у протистоянні епідемії є й інша сторона індивідуальної ізоляції та героїзації простих речей — від дотримання правил особистої гігієни до важливості поваги чужого простору. На всіх рівнях викриваються недоліки систем і необхідність радикальних змін. «Як раніше вже ніколи не буде» — ця мантра лунає зараз навіть із праски. І митці, гостро відчуваючи ці зміни, що зароджуються у суспільстві, активно рефлексують та створюють хроніку нашого нового карантинного світу. Побачити ці роботи ви зможете на онлайн-виставці Українського Дому «У нас всі вдома»!

Вхід на «У нас всі вдома» вільний і доступний 24/7.

Експонати виставки «У нас всі вдома» будуть постійно доповнюватися, тож слідкуйте за нашими оновленнями та долучайтеся до глобального руху «лишаймося вдома» — бо це важливо, і вдома завжди є чим зайнятися! Охочих запрошують до арт-майстерні — будемо разом вести нетиповий щоденник з мистецтва жити на карантині. 

Виставку «У нас всі вдома» шукайте на сайті Українського дому. 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *