Як виглядати ДОРОГО і СТИЛЬНО не витрачаючи багато грошей!

Як виглядати стильно не витрачаючи багато грошей?

Чи є прямий зв’язок між красою і доглянутістю жінки і кількістю грошей, які вона на себе витрачає? Як виглядати стильно не витрачаючи багато грошей?

Як виглядати стильно не витрачаючи багато грошей?
Як виглядати стильно не витрачаючи багато грошей?

Практика показує, що немає.

Так, власницям необмеженого бюджету доглядати за собою дещо простіше — можна використовувати всі можливі процедури, вдаватися до допомоги крутих фахівців і купувати будь-який одяг, яка тільки сподобається. Круто так?

Але ось що цікаво — навіть вкладаючи в себе великі гроші деякі жінки примудряються виглядати без смаку, шаблонно і хоч як це парадоксально — дешево . Всі ці нарощені вії, почорніла від засмаги шкіра, дивних дизайнів нігті і повна відсутність смаку в одязі.

До чого все це? Та до того, що не потрібно багато грошей, щоб круто виглядати. Все що від нас потрібно — грамотно розпоряджатися наявними у нас бюджетами та враховувати основні правила.

Розберемося детальніше …

1. Ідеальний стан волосся

Що сюди входить — колір, стрижка і укладка, ну і звичайно загальне здоровий стан.

Красива зачіска навіть в поєднанні з простою білою футболкою зробить з вас дівчину на мільйон.

І тут постає резонне питання — де ж тут можна заощадити?

  • Ну по-перше, основа всього — це здоров’я волосся , яке досягається простим домашнім доглядом, який до того ж можна робити за допомогою ну дуууже бюджетних коштів — таких наприклад як маска для волосся з Фікс Прайса, вартістю всього 20 грн — вона дуже дешево коштує , а ефект має на рівні хороших напівпрофесійних коштів (докладніше про неї можете подивитися вцьому огляді ).
  • Далі не забуваємо (і не лінуємося!) Голову регулярно мити — Немає нічого страшнішого для образу жінки, ніж брудна голова.
  • Вчасно прибираємо посічені кінчики (в середньому цю процедуру досить проводити раз в три місяці).
  • Про стрижки — тут вже особистий вибір кожної.
Ідеальний стан волосся
  • Колір — замість салонного фарбування цілком можна підправити колір самостійно. Є не дорогі професійні фарби (наприклад, Estel), які мають величезну палітру відтінків, прості у використанні, а коштують в районі 120 грн.

2. Якісні аксесуари

Аксесуари — одна з головних складових гарного образу жінки і до їх вибору слід підійти з усією відповідальністю.

Вони допоможуть вам:

  • розставити акценти в образі
  • додати родзинку в ваш наряд і зробити його більш складним і цікавим. додати родзинку в ваш наряд і зробити його більш складним і цікавим.

Але ніхто не каже, що цих аксесуарів повинно бути багато. Зробіть упор на їх якість і універсальність — один або два комплекти прикрас, хороший годинник і пара стильних сумочок НЕ будуть вам коштувати стану, але при грамотному їх виборі і вдалому поєднанні один з одним дозволять створювати стильні і презентабельні образи, як на кожен день, так і для урочистих заходів.

Щоб додати ізюміку в свій образ, досить підібрати якісну і не дорогу біжутерію в інтернет-магазині Nika-beuty https://nika-beauty.com. Причому купити прикраси можна як в роздріб, так і оптом зі знижками.

3. Манікюр та педикюр

Ще на початку минулого століття Коко Шанель говорила, що руки — це візитна картка жінки . Так ось, з тих часів нічого не змінилося. Тому варто приділити своїм нігтьові найпильнішу увагу.

І до речі, якщо говорити про манікюр, який виглядає «дорого і зі смаком» — це швидше за все буде класичний манікюр, виконаний в спокійних тонах і без особливого декору. Тобто простий до неподобства =) Тут найголовніше — це його акуратне виконання і хороші матеріали!

Чи можна на цій статті витрат заощадити? Звичайно можна! Варіанта у вас в принципі 2:

  • або знайти хорошого недорогого майстра і ходити до нього постійно (швидше за все в такому випадку він не відмовить вам у знижці)
  • або навчитися робити манікюр самостійно (трохи практики і у вас все обов’язково вийде). Наприклад базовий набір для покриття гель-лаком може вам коштувати близько 700 грн, а використовувати його ви зможете довгі місяці — економія вийде значна!

І звичайно ж не забувайте доглядати за кутикулою і зволожувати шкіру рук — найкраще ввести в звичку робити це щодня!

4. Звертаємо увагу на якість тканини

Переходимо нарешті і до одягу.

У шаленому ритмі міста встежити за тим, щоб спідниця не дай бог на протязі дня не пом’ялася просто нереально. Тому, ще в магазині звертайте увагу на сминаемость тканини і постарайтеся вибирати моделі виконані з немнущіхся матеріалів. Повірте, ваші старання потім окупляться багаторазово.

Додатково дивимося на:

  • Склад (Речі з стовідсотковою синтетики як правило виглядають дешево, та й на дотик неприємні)
  • Еластичність тканини і то як швидко вона приймає первісну форму (розтягнуті після пари носок речі не мають нічого спільного ані зі стилем, ні з економією, так що відсіюємо такі варіанти ще в магазині)
  • Електрізуемость (що не кажи, а спідниці і сукні постійно липне до ніг — та ще морока)

5. Гарна посадка по фігурі

При виборі одягу завжди потрібно намагатися знайти модель максимально добре сидить на вашій фігурі — яка так само за рахунок свого крою буде підкреслювати ваші достоїнства і приховувати недоліки .

Якщо є хоч найменші сумніви — краще відмовитися від покупки і приберегти гроші для по-справжньому вигідного вкладення в якісну і прикрашає вас одяг.

Ну або є варіант складніше :

Якщо річ все ж дуже подобається, але щось хотілося б підправити і скорегувати, то можна купити — а потім не пошкодувати часу і додаткових грошей на підгонку під вашу фігуру в ательє у майстри .

6. Кольори одягу і принти

Про кольори одягу і принти можна говорити нескінченно, але якщо узагальнити картинку, то виділимо кілька кольорів, які виглядають особливо дорого і стильно. Якщо на основі їх скласти свій базовий гардероб, то навіть один цей крок здорово йлучшіт ваш образ в очах оточуючих.

Отже, що ж це за кольору ?!

  • Звичайно ж лідирують — білий, сірий і чорний
  • Плюс — бежевий і його відтінки і варіації — наприклад так улюблений багатьма пудровий-рожевий .

Таку спокійну колірну гамму можна злегка розбавити насиченими благородними відтінками — бордо, смарагд, насичений червоний, темно-синій.

З принтами ж ситуація така — якщо не впевнені на всі 100%, що вмієте з ними працювати, то краще їх присутність у вашому гардеробі звести до мінімуму.

В цілому, чим менше дрібних (яскравих) деталей і чим чистіше образ, тим дорожче і аристократичні він виглядає.

7. Зробіть ставку не на кількість речей у вашому гардеробі, а на їх якість і гарну сполучуваність один з одним!

Тут слід почати з покупки і збору у себе на поличках якісного базового гардероба — майбутнього скелета всіх ваших образів. Без нього кожна нова покупка загрожує стати ще однією річчю, яку ви не знаєте з чим одягти і яка може роками чекати свого часу на полицях.

8. Стан шкіри

Після волосся другим за значимістю я б виділила стан нашої шкіри.

Додам тільки, що і тут є на чому заощадити без втрати в результаті. Крему, маски і тоніки можна купити за цілком лояльними цінами, спираючись на відгуки в інтернеті. Якщо гарненько пошукати, то можна знайти чудові засоби вартістю всього 30-50 грн.

Ну і звичайно кажучи про шкіру не можна не згадати тональні креми. Куди ж без них, тим більше напередодні зими, коли наша шкіра схильна до всіляких почервоніння. Найприємніше, що і в тональних засобах є дешеві і круті приклади. Від себе пораджу Арт-Візаж «Стійкий».

Я сподіваюся, що як виглядати стильно і дорого дані поради допоможуть вам уникнути зайвих витрат в створенні свого образу!

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *