У Мистецькому Арсеналі відкрили оновлений дитячий простір

У неділю в Мистецькому Арсеналі презентували функціонально оновлений NEOсвітній простір, який є інклюзивним і доступним для будь-кого. У просторі є Лекторій, Бібліопростір та Майстерні, де відбуваються цікаві активності, лекції, дискусії, кінопокази та воркшопи для дорослих і дітей, а також зустрічі Підліткової Ради.

Грати, творити, навчатися, читати, дивитися фільми й просто відпочивати стало ще цікавіше! Тепер будь-який відвідувач від 0 і до 100+ років може знайти собі заняття до душі.

Тут працює ігровий простір PLAYSET для дітей від 0 до 4 років та їхніх батьків. Відомо, що за допомогою гри діти розвивають свої творчі здібності, зміцнюють стосунки з батьками, спілкуються з однолітками та просто весело проводять час. Враховуючи дитячу потребу вивчати й досліджувати нові форми з одного боку, та традицію авангардного мистецтва з іншого, компанія Artycrowd розробила унікальне ігрове поле спеціально для Мистецького арсеналу. 



Також бібліопростір, майстерні, де проводяться різні майстер-класи та квести, лекторій, де проводитимуться лекції та кінопокази. 



Постійнодіючі проєкти NEOсвітнього простору: проєкт «5 чуттів» з інтерактивними завданнями від музею «Третя після опівночі» та магнітні конструктори UARTIST – також готові до зустрічі з усіма відвідувачами!



А вже 27 лютого на вас чекатиме новий освітній фестиваль – NEOсвітній Арсенал. Це 4-денний квест для дітей, батьків та вчителів; це фестиваль, що поєднує і взаємно підсилює культуру і науку, мистецтво і технології.

 

Адреса: вул. Лаврська, 12.

Вхід за квитком до Мистецького арсеналу. Дітям до 12 років, особам з інвалідністю 1-2 групи, учасникам та ветеранам бойових дій – безкоштовно за умови наявності посвідчення. 

Фото – Мистецький Арсенал

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *