У київському метро показують кращі фотографії року

Фотовиставка газети «День» вчора відкрилася у вестибюлі станції «Театральна». Це «екстракт» найкращих світлин Фотоконкурсу «Дня»-2019. Майже 200 світлин відображають рік, який ми всі прожили. 

Фотовиставка за результатами міжнародного фотоконкурсу – наймасштабніший соціальний проєкт «Дня» і, можливо, найдоступніший. Адже не всі охочі читати товсті книги і «розумні» газети, а от енергія «живого» фото здатна «пробитися» до кожного, переконана головна редакторка «Дня» Лариса Івшина.

Тож вихід уже ХХІ Міжнародної фотовиставки, темою, якої, нагадаємо, стала «Велич простоти», у новий простір – цілком логічний.

Нагадаємо, виставка сформована редакційним журі за підсумками міжнародного фотоконкурсу, який відбувся вже в двадцять перше! Ініціатива, заснована Ларисою Івшиною 1998 року, стала не тільки способом виявити і «запалити» нові таланти, а й методом написання візуальної історії України.

– У світі інформації події забуваються дуже швидко, і дуже добре, що завдяки нашим партнерам пасажири метро зможуть пригадати багато знакових і цікавих миттєвостей. Такий спільний проєкт із газетою «День» ми організовуємо вперше і сподіваємося, що це старт подальшої співпраці, – зазначила радниця начальника метрополітену Наталка Макогон.

За місяць – а виставка працюватиме до 20 грудня – експозицію зможуть оглянути орієнтовно 700 тисяч пасажирів, які користуються станцією «Театральна».

На фотоконкурс із темою «Велич простоти» цього року надійшло понад 2500 знімків від півтори сотні фотографів.

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *