У Дарницькому районі після ремонту відкриється кінотеатр

20 лютого 2020 року кінотеатр «Промінь» прийматиме своїх перших відвідувачів після оновлення. Він має стати простором сімейного затишку, відпочинку, освіти й радості від зустрічей з улюбленими кінематографічними героями.



ЩО НОВОГО

У кінотеатрі «Промінь» оновлено 2 зали. А ще простір став інклюзивним: є пандус і вбиральня для людей з інвалідністю.



ЩО ПОКАЗУВАТИМУТЬ

Своє кінематографічне життя кінотеатр розпочне з прем'єрної стрічки «Поклик пращурів». Це екранізація світової класики, однойменного роману Джека Лондона. Одну з головних ролей у фільмі зіграв легендарний актор Гаррісон Форд. Також на глядачів чекатимуть пригоди Їжака Соніка та бешкетного Троля.

До речі, 20 лютого на вас чекає ще один сюрприз від партнерів – Чілдрен Кінофест.



ПРО ЗАКЛАД

Кінотеатр «Промінь» розпочав свою роботу у 1958 році. У 2007 році кінотеатр увійшов до складу комунального підприємства «Київкінофільм» як його окрема філія. Діяльність кінотеатру «Промінь» тісно пов’язана з районним відділом освіти, школами, соціальними службами, службами по роботі з молоддю та дітьми, а також іншими навчальними закладами і громадськими організаціями Дарницького району м. Києва.

Кінотеатр «Промінь» – камерне місце для родинного відпочинку. 2020 рік стане для нього особливим, адже ми відкриваємося після капітального ремонту. А це означає доступність, затишну атмосферу, привітність персоналу й, звісно, найновіші релізи світового та українського кінематографу. Кінотеатр фокусуватиметься на контенті для дитячої, підліткової аудиторії, а також для родинного перегляду.

Адреса: Харківське шосе, 168-ж.

Щоб дізнаватися новини, підписуйтеся на сторінку кінотеатру.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *