Він Дізель і русалка: що подивитися у столичних кінотеатрах

Традиційно у четвер в прокат виходять кіноновинки. Цього тижня на широких екранах дивимося романтичні комедії, дитячу анімацію та трилери. 

Уперед



Два брати-ельфи Ієн і Барлі не застали міфічні часи, хоч і чули про це. Їхній батько вже давно помер, але на шістнадцятиріччя він залишив хлопцям справжній магічний посох. За допомогою цього артефакту вони можуть робити багато чого. І перше їхнє бажання – повернути тата до життя. В Ієна немає досвіду в магічній сфері, і тому він створив тільки нижню половину тата. Щоб закінчити ритуал і не дати ногам зникнути, брати повинні відправитися в далекі землі, адже там на них чекає справжня магія.

Русалка в Парижі



Здавна відомо, що почувши спів русалки, будь-який чоловік цієї ж миті закохається у неї та неодмінно помре. Ця сумна історія жодним чином не засмучує паризького музиканта, який дивним чином рятує прекрасну русалоньку з Сени і вирішує дати їй прихисток у себе вдома. Не дивлячись на перестороги, молодик закохується у прекрасну незнайомку, але і вона відповідає йому взаємністю. Але чи врятує головних героїв сила кохання та найромантичніше місто в світі?

Бладшот



Анджело Морталлі одного разу зробив помилку – він помер. Але уряд США вирішив дати йому другий шанс за допомогою однієї секретної технології. Хлопця реанімували й у його кров вживили нанітів – нанороботів, які роблять Анджело набагато сильнішим, швидшим і витривалішими. Більше того, ці маленькі механізми ще й мають надшвидку регенерацією, так що чоловіка майже неможливо вбити. Він знаходиться під повним контролем уряду – вони стерли його пам'ять і впровадили свої спогади, щоб у того не було причин для будь-яких підозр. Але рано чи пізно правда мала вибратися назовні – й Анджело готовий іти проти своїх колишніх господарів без жалю за те, що намагалися відібрати в нього його спогади про рідних.

Нотр-Дам



Життя звичайної паризької жінки Мод Крейон більше схоже на метушню із хаосом. Вона працює архітектором на невелику фірму, а її боса взагалі не можна назвати приємною людиною. А також їй доводиться самотужки виховувати двох дітей, адже батько з ними більше не живе. Майже не живе, адже Мод іноді проводить з ним ночі… Життя жінки кардинально зміниться через дві події. По-перше, вона завагітніла. По-друге, через дивну помилку, Мод виграла конкурс на реставрацію площі біля собору Нотр-Дам, через що її призначали головним архітектором. Це знак, що треба почати жити заново, з новими можливостями та поглядами на життя.

Тунель. Небезпечно для життя



У Норвегії понад 1 100 тунелів, більшість із них не мають аварійних виходів… Фільм знято за реальними подіями. Автоцистерна потрапляє в аварію в тунелі в крижаних норвезьких горах, і багато людей, які їхали додому на різдвяні свята, потрапляють у пастку. Назовні бушує заметіль, що ускладнює роботу рятувальників, рахунок іде на секунди, і тут спалахує пожежа всередині тунелю!

Віваріум



Ласкаво просимо до Йондера. Тут кожен може знайти собі затишний будиночок для життя із сотень схожих будівель. Том і Джемма якраз шукають собі щось подібне, ріелтор навіть запросив їх подивитися можливе майбутнє житло, але пара залишилася не в захваті, та й місце це дуже дивне. Це не зовсім те, що вони хочуть, тому час їхати додому. Намагаючись вибратися з цього місця, Том і Джемма як ніби опинилися у якійсь замкнутій петлі. Як виявилося – це справжній лабіринт. Доведеться спробувати вижити в цьому зовсім незатишному Йондері, де постійно відбуваються дивні події. 

Нагадаємо, Національна філармонія влаштовує фестиваль класики і джазу.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *