Театр на Липках безкоштовно покаже п’ять вистав

Київський академічний театр на Липках продовжує показ вистав, частину з яких можна подивитися безкоштовно на сайті театру. 

КАЗКА «НЕВИДИМА З СОЛОДКОГО КОРОЛІВСТВА» 5+ (ДОСТУП ДО 28.05 18:00)

Чарівний пензлик переносить Казкаря у Солодке Королівство. Герой сам створив цей світ та його мешканців. Проте в певний момент його творіння заживе власним життям. Почнуть відбуватися загадкові й магічні речі, персонажі покажуть себе з невідомих боків, сюжет наповниться таємницями та небезпечними моментами. Хто ж впливає на розвиток цієї історії – сам Казкар чи якась невідома сила? 

28.05 ЧТ 19:00, ПОВІСТЬ ДЛЯ ТЕАТРУ «ЧАЙКА» 14+ (ДОСТУП ДО 29.05 17:00)

За А. Чеховим.

Нерозділене кохання руйнує долі чеховських героїв. Теплий літній вечір, публіка збирається на березі річки для перегляду вистави в стилі «нове мистецтво». Її спеціально для своєї коханої Ніни Зарічної придумав та поставив молодий драматург Трепльов. Та всі його зусилля марні. На березі цього романтичного місця і Ніна, і ті, що зібралися споглядати дійство – люди, що страждають від нерозділеного кохання. Перед глядачем розгортаються історії людей, які втратили напрямок, людей з невлаштованими долями та болісними пошуками розуміння…

29.05 ПТ 18:00, КАЗКА «ЛЕ ТЯБ БЕТ» 8+ (ДОСТУП ДО 30.05 18:00)

Події музичної вистави, що розгортаються спочатку на даху королівського палацу, а згодом у його просторій залі, відбуваються саме у переддень Нового року. Сажотрус, який рідко спускається з даху, вирішує проникнути у палац через димохід. Власне, він щороку туди потайки спускається під час новорічних свят, аби помилуватися святково вбраною ялинкою та … Принцесою.

30.05 СБ 19:00, КРИМІНАЛЬНА КОМЕДІЯ «ВОВКИ ТА…» 16+ (ДОСТУП ДО 31.05 17:00)

За О. Островським.

Сила грошей в усі часи була рушійною силою. Заради них люди йдуть на будь-які вчинки. Гроші надають людині владу, силу, впевненість у собі. Ця гонитва за здобиччю перетворює людину на тварину і тоді вже в світі homo sapiens діють звірячі закони. У цьому шаленому житті є вовки, а є вівці. Але, як відомо, Фортуна, річ не постійна і якщо сьогодні тобі пощастило стати вовком, то завтра ти можеш з легкістю перетворитись на вівцю.

31.05 НД 18:00, МУЗИЧНА ВИСТАВА «КОРОЛЬ ДРОЗДОБОРОД» 7+ (ДОСТУП ДО 01.06 18:00)

Живе собі у замку красива, але дуже вередлива принцеса. Сватаються до принцеси поважні представники інших держав. Та принцеса не тільки відмовляє їм, але знаходить в кожному якусь ваду, висміює їх і дає їм образливі прізвиська. Та одного разу замок відвідує молодий король, в якому все бездоганно… Але й у ньому принцеса знаходить маленький недолік і прилюдно ображає його. Розгнівавшись, її батько-король дає обіцянку, що видасть заміж свою вередливу доньку за першого, хто зайде у ворота королівського замку.

Подивившись цю музичну виставу, маленькі глядачі обов’язково наспівуватимуть прекрасні мелодії почутих пісень, надовго запам’ятають королівський бал або комічне сватання женихів. Діти із захопленням слідкуватимуть за смішними і повчальними пригодами Принцеси у лісовій хащі чи на міському ринку. Перевірена віками казка навчить дитину людяності, доброті, терпінню, повазі до себе та інших.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *