Столичний Театр на Липках продовжує безкоштовні покази вистав

Під час карантину Театр на Липках пропонує ознайомитися зі своїми виставами для дітей та дорослих! Частина спектаклів показується платно, інші – безкоштовно. 

Посилання на перегляд безкоштовної відеотрансляції шукайте на сторінці. 




Програма безкоштовних показів цього тижня:

МУЗИЧНА ВИСТАВА «КОРОЛЬ ДРОЗДОБОРОД» (доступ до 3.06, 18:00)

Живе собі у замку красива, але дуже вередлива принцеса. Сватаються до принцеси поважні представники інших держав. Та принцеса не тільки відмовляє їм, але знаходить в кожному якусь ваду, висміює їх і дає їм образливі прізвиська. Та одного разу замок відвідує молодий король, в якому все бездоганно… Але й у ньому принцеса знаходить маленький недолік і прилюдно ображає його. Розгнівавшись, її батько-король дає обіцянку, що видасть заміж свою вередливу доньку за першого, хто зайде у ворота королівського замку.

Подивившись цю музичну виставу, маленькі глядачі обов’язково наспівуватимуть прекрасні мелодії почутих пісень, надовго запам’ятають королівський бал або комічне сватання женихів. Діти із захопленням слідкуватимуть за смішними і повчальними пригодами Принцеси у лісовій хащі чи на міському ринку. Перевірена віками казка навчить дитину людяності, доброті, терпінню, повазі до себе та інших.



3 червня 19:00 КОМЕДІЯ «МІСЯЦЬ У СЕЛІ» 16+ (доступ до 4.06, 18:00) 

Природні стихії борються зі стихіями в людських серцях. Здається, про любов було написано так багато, але Тургенєв дає свою інтерпретацію, свій погляд, свою трактовку. На театральній сцені – спроба режисера розповісти можливий варіант правди, а саме, любов спроможна піднести, змінити на краще людину, а може повністю її знищити. Сам автор позиціонує цю п’єсу як комедію. Режисер, в свою чергу, ставить перед собою завдання розіграти історію, а смішно це чи сумно – нехай вирішує глядач.

4 червня 19:00 КАЗКА «СЕРЦЕ П‘ЄРО» 5+ (доступ до 5.06, 18:00)

Поетична, вишукано красива, зворушлива французька казка Мішеля Турн’є познайомить вас з милою Коломбіною, якій доводиться вибирати між П’єро – уособленням тихої, ніжної ночі, і Арлекіном – веселим, кумедним і легковажним, як весняний день. І дорослі, і малята полюблять трьох героїв традиційної французької комедії, співпереживатимуть їх казковим – і таким реальним — проблемам. Але легкий смуток розлуки обов’язково зміниться радістю від зустрічі із справжнім коханням.

5 червня 19:00 ДРАМА «СМАК МЕДУ» 14+ (доступ до 6.05, 18:00)

Яким довгим буває шлях до любові. Герої вистави «Смак меду» у постановці Юрія Кочевенка за однойменною п’єсою Шейли Ділені, шукають один одного в пітьмах власного нерозуміння тих скарбів, які весь час існують поруч із ними. Мабуть тільки пройшовши тяжкий шлях жорстокості і бруду, втрат та розчарувань людина навчається цінувати вічні радості буття.

6 червня 19:00 МЕЛОДРАМА «БЕЗ ВИНИ ВИННІ» 16+ (доступ до 7.06, 17:00)

П’єса О. Островського «Без вини винні» про закулісне життя театру, а в режисерській інтерпретації Віктора Гирича – це поняття множиться в кілька разів. Щоб увиразнити типовість ситуації режисер вплітає в сюжет окремі сцени з п’єси К. Гуцкова «Річард Севедж, або Син однієї матері».

Ця постановка не вказує як краще зробити, чого уникати, а либонь, пунктиром позначає больові точки. Театр у своїй суті відображає життя, тож споглядаючи його, легше знаходити власні орієнтири.

7 червня 18:00 КАЗКА «НЕВИДИМА З СОЛОДКОГО КОРОЛІВСТВА» 5+ (доступ до 8.06, 18:00)

Чарівний пензлик переносить Казкаря у Солодке Королівство. Герой сам створив цей світ та його мешканців. Проте, в певний момент його творіння заживе власним життям. Почнуть відбуватися загадкові й магічні речі, персонажі покажуть себе з невідомих боків, сюжет наповниться таємницями та небезпечними моментами. Хто ж впливає на розвиток цієї історії – сам Казкар чи якась невідома сила? 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *