Що нового в столичних кінотеатрах: Зоряні війни та Тільки Диво

Традиційно в четвер на широкі екрани виходять прем'єри. Цього тижня це довгоочікуване завершення «Зоряних війн», зимове українське фентазі «Тільки Диво», провокативна драма «Собаки не носять штанів», трилер «Чорне Різдво» та французька комедія «Моє спекотне літо з Софі».

Зоряні війни: Скайвокер. Сходження



Події фільму розгортаються після показаних у епізоді VIII «Зоряні війни. Останні Джедаї». Фільм завершує неймовірну історію сім’ї Скайвокеров, яка триває вже більше ніж 40 років. Стрічка обіцяє дати відповіді на всі загадки з попередніх серій. На вас чекатимуть старі та нові герої, унікальні світи та незабутні мандрівки по краю Галактики. Це буде справжній грандіозний фінал фантастичної саги!

Тільки Диво



Сімнадцятирічний Северин живе разом із родиною у мальовничому гірському місті, яке страждає від нескінченної зими довгі сім років. Небагатий, але добрий і сміливий юнак повинен привезти відомого лікаря для батька, який був сильно поранений, рятуючи рідне місто від руйнівного наступаючого льоду. На шляху Северина багато перешкод: стихійні лиха, таємничі літаючі істоти і безжальні лиходії.

Собаки не носять штанів



Декілька років тому Юха втратив свою дружину і все ще переживає біль та неспроможність до людської комунікації. Зустріч із домінантою Моною змінює кардинально все в його житті. Візуально вражаюча історія провокує як сміх, так і роздуми про таємничі способи подолання життєвих ударів. Фінський режисер знайомить глядача з темними глибинами людської натури, які можна подолати гумором, любов'ю та солодким болем буття.

Чорне Різдво



Кампус Хортонського коледжу стає малолюдним. Більшість студентів їде на різдвяні канікули додому. Ті ж, хто лишився, охоче веселяться в очікуванні свят. Коли зникає одна з дівчат, подруги починають її шукати. І не даремно. Не виходячи на зв'язок, вона не усамітнилася із бойфрендом, як думає поліція. Її у цей час вбивали. Одна за одною починають зникати й інші студентки. Жіноча частина студмістечка у паніці, проте опускати руки перед лицем страху вони не планують.

Трилер є рімейком культового фільму жахів, що вийшов у 1974 році. Сценарій до нього писав канадець і джерелом натхнення, за його словами, була реальна серія вбивств, що сталася на Різдво у жіночих гуртожитках Канади.

Моє спекотне літо з Софі



Події розгортаються у Ніцці. Тут живе 16-річна Наіме (Міна Фарід). Її мати працює хатньою робітницею у одному з місцевих маєтків. Не бажаючи собі такої долі, Наіме хоче вступити до інституту. На літній відпочинок до Ніцци приїздить кузина дівчини Софі (Захія Дехар). Їй 22 роки, вона має розкішне тіло і точно знає, як можна з користю проводити вільний час. Софі навчить молодшу родичку зваблювати чоловіків. Досвід Софі показує, що це найлегший шлях до безбідного життя.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *