Що нового в столичних кінотеатрах: дракони, чарівники та трилери

Марія КАТАЄВА

Традиційно у четвер на широкі екрани виходять прем'єри. Цього тижня нас очікують драма зі С'юзен Сарандон, трилер про будинок, що все записує, детективна історія та дві дитячі картини — фільм про маленьких чарівників та мультфільм про драконів. 

Драма «Тихе серце»



У родинному маєтку збираються на вихідні три покоління. Матір сімейства (С'юзен Сарандон) смертельно хвора. Аби не продовжувати свої страждання, вона хоче добровільно піти з життя. Евтаназія вже запланована, вона відбудеться одразу після того, як діти та онуки роз’їдуться. Прощання із мамою, бабусею та найкращим для усіх другом мало відбутися у теплій і затишній атмосфері – вона так хоче. Проте доньки не готові залишитися без матері і на поверхню виходить давні спогади.

Трилер «Під наглядом» 



Двоє братів вирішують поїхати зі своїми дівчатами на відпочинок до моря. Через популярний сервіс для бронювання житла вони підшукали ідеальний будинок. Зручно розташований та обладнаний за останнім словом техніки. Орендований будинок допоможе вікенду стати незабутнім. Ці дні дійсно назавжди закарбуються у чотирьох відпочивальників у пам’яті, але зовсім не через приємні спогади. Кожне приміщення цієї споруди оснащене камерами. Нажаль, записують відео ці пристрої зовсім не з міркувань безпеки для тих, хто оселився у домі.

Детективний трилер «Син диявола» 



Журналістка Рей (Сюзанн Клеман) – кримінальний кореспондент, вона веде репортажі з місць злочинів. Чергова справа надто сильно вплинула на жінку і вона бореться з посттравматичним синдромом. До того ж додає хвилювань вагітність Рей. Разом зі своїм чоловіком-музикантом Ліамом (Аллан Хоук) жінка вирушає за місто, аби відсвяткувати день народження. Вони винаймають гостьовий будиночок посеред лісу. Колись у цій споруді був пологовий будинок, куди зазвичай приходили незаміжні вагітні.

Дитячий фільм «Чудо-дітки: Недолугі чарівники»



Владу 13 років і він вампір. Аби хлопець краще розумів ким він є насправді, батько відвозить його до чарівного міста, прихованого магічним чином від очей простих людей. Тут діє найкраща у світі школа чаклунства. Влад не довго радів можливості навчатися тут, бо дуже швидко зясувалося, що він до нестями боїться вигляду крові. Добре, що він тут не один такий дивак. Його друзями стануть фея Фей, яка боїться висоти і через це не може літати, а також перевертень, який потерпає від алергії на шерсть. Ніхто із дітей з чаклунськими здібностями не хоче товаришувати з цими трьома. Та коли настане час рятувати світ від злого чаклуна, лише ці троє невдах ладні будуть чинити справжній спротив ворогу.

Сімейний пригодницький мультфільм «Володар драконів»



У прихованій від людського ока долині неподалік Лондона мешкають дракони. Молодий сріблястий дракон на ім’я Лунг дізнався, що люди надумали затопити долину. Лунг об’єднує зусилля із дівчинкою-кобольдом та маленьким хлопчиком сиротою Беном. Утрьох вони вирушать на пошуки нового місця, де могли б жити дракони. Дорогою вони зустрінуть нових друзів та зійдуться у бою з найстрашнішим драконячим ворогом. Вони навчаться цінувати дружбу та не зупинятись перед жодними перешкодами.

Нагадаємо, на Київському тижні критики покажуть фестивальні хіти та науково-фантастичну класику

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *