Що нового в столичних кінотеатрах: Джуманджі та дивовижна квітка

Марія КАТАЄВА

Традиційно в четвер в прокат виходять кіноновинки. Цього тижня на вас чекають бойовик з Ольгою Куриленко, продовження пригод у Джуманджі, фантастична драма "Малюк Джо", документалка про нічне життя Берліну та повторний прокат минулорічної комедії для дітей  про S Миколая.

Джуманджі: Наступний рівень



Потайки від своїх друзів Спенсер відремонтував касету з відеогрою. Якось, прийшовши до нього в гості, друзі бачать запущену гру і розуміють, що хлопець знову потрапив всередину. Не вагаючись, вони вирушають рятувати друга. Та виявляється, що правила змінились і всередині відбувається все за новими, поки що незрозумілими їм, законами.

Малюк Джо



Мати-одиначка Еліс працює старшим агрономом у корпорації з виведення нових видів. Вона створила незвичайну малинову квітку, визначну не тільки своєю красою, але і цілющими властивостями: якщо її тримати при ідеальній температурі, правильно підживлювати і регулярно розмовляти з нею, ця рослина робить свого власника щасливим. Всупереч політиці компанії, Еліс забирає одну з рослин додому як подарунок для власного сина, підлітка Джо. Вони називають її «малюк Джо», але разом із квіткою починають рости і підозри Еліс: це творіння може бути не такими невинним, як його ім'я. 

Кур’єр



Нік Мурч (Аміт Шах) ніколи не був везунчиком, але цього разу йому не пощастило як ніколи. Він став свідком жорстокого вбивства і тепер боси кримінального світу зацікавлені в тому, аби якнайшвидше його позбутися. Вибухівку, від якої мав загинути Нік, доставляла спеціально найнятий кур’єр (Ольга Куриленко). Завжди в чорному, вона пересувається Лондоном на мотоциклі так, що жодна камера відеоспостереження не може її зафіксувати. Свою роботу вона завжди виконувала ідеально. Рівно до того дня, поки не зрозуміла, що її вантаж вб’є цього хлопця. Кур'єр вирішує врятувати Ніка. Попереду довга ніч, яку буде нелегко пережити.

Берлінський фейсконтрольник



Свен Марквардт, Смайлі Болдвін та Франк Кюнстер були свідками зародження нічного життя німецької столиці. Отримавши свою славу завдяки роботі у Berghain, Delicious Donuts та King Size наприкінці 90-х, вони й сьогодні продовжують боронити підступи до найкращих техно-клубів міста. Ці три незвичайні персонажі —представники кардинально різних прошарків суспільства, але їх усіх однаково зачарувала атмосфера нічного життя Берліна. Відтоді про них рознеслася слава найсуворіших фейсконтрольників, що відбирають відвідувачів у найпопулярніші нічні клуби міста.

Пригоди S Миколая



Українські Карпати. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Насправді, це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком та місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *