Що нового в кінотеатрах столиці: Сенсація, Гола правда та кохання

Марія КАТАЄВА

Традиційно в четвер на широкі екрани виходять кіноновинки. Цього тижня зустрічаймо володаря Оскара за кращий грим та зачіски із зірковим складом (Шарліз Терон, Ніколь Кідман, Марго Роббі), українську комедію про пригоди друзів у Одесі з Дмитром Ступкою та Андрієм Джеджулою, романтичну стрічку про чоловіка та дивного пса, фільм жахів, фантастичний бойовик та мелодраму про кохання.  

Сенсація



Американський інформаційний канал Fox News зі штаб-квартирою у Нью-Йорку було засновано у 1996 році. Структура швидко набувала популярності та на сьогодні є найпотужнішим телеканалом новин у Сполучених Штатах. Засновником, головою та головним виконавчим директором каналу був Роджер Ейлс. Похитнути авторитет Ейлса вдалося жінкам, що працювали на каналі. Щойно у Гретхен Карлсон (Ніколь Кідман) закінчився контракт із Fox News, вона звільнилася і подала до суду на колишнього керівника за сексуальні домагання. До звинувачень долучилися й інші співробітниці, підтверджуючи неприпустиму поведінку свого керівника.

Гола правда



Зібралися якось друзі відпочити у Одесі. Їх запросив сюди спільний друг Андрій (Дмитро Ступка). Саме у ці дні хлопець відкриває свій новий розважальний клуб, тож чим себе зайняти ні в кого питань не було. Побачене перевершило усі сподівання дружньої компанії. У клубі є чимало кімнат. Хтось гратиме тут у «крокодила», а хтось у «монополію». Гості ж власника клубу зайняли найцікавішу кімнату. Тут стоїть дуже точний детектор брехні. Користуючись пристроєм, друзі задають одне одному пікантні питання. Найменша подробиця з дорослого життя героїв не лишиться поза увагою.

Мій пес Ідіот



У свої 50 років Анрі (Іван Атталь) не відчуває себе щасливим. У нього є любляча дружина Сесіль (Шарлотта Генсбур) та четверо дорослих дітей, проте ніщо не приносить йому радість. Колись він написав роман, що став бестселером. Нині ж він не може й одного цікавого речення скласти. Несподіваною розрадою у нескінченному потоці депресивних думок стає пес. Величезний неаполітанський мастиф випадково забрів на подвір’я родини і вирішив залишитися жити тут. Дивацтва собаки зводять Сесіль та дітей з розуму. Тож кращої клички ніж Ідіот для пса годі й шукати.

Острів фантазій



Кожен мріє про ідеальну відпустку десь на тропічному острові, де здійсняться усі мрії. Саме це й пропонує своїм клієнтам таємничий містер Рорк (Майкл Пенья). Гості його готелю можуть не лише відпочити, як це зазвичай буває у теплих краях, а й замовити виконання будь-якої своєї найпотаємнішої мрії. Та у якийсь момент гості розуміють, що не все відбуватиметься строго за сценарієм. Аби покинути цей острів живими, їм доведеться неабияк постаратися.

Їжак Сонік



Це повнометражний фільм з поєднанням живих акторів та анімації. У центрі сюжету – хлопчина на ім'я Том, який працює у поліції. Попри прагнення зробити кар’єру, йому постійно щось заважає. Аж якось він зустрічає дивну істоту. Це схожий на їжака прибулець Сонік. Створіння може рухатися з величезною швидкістю, недосяжною для жодної земної техніки. Аби спіймати прибульця влада наймає злого й безжального доктора Айво Роботніка, відомого також за іменем Еггман. Навіжений науковець мріє підкорити собі усю планету.

Так близько до горизонту



За однойменним бестселером письменниці Джесіки Кох. Вони зустрілися один з одним на світанку свого дорослого життя, коли почуття перемагають страх і долають будь-які перешкоди. Молоді і закохані, вони проводять разом кожну секунду. Однак кохання з першого погляду не може тривати вічно, і на це є серйозна причина…

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *