Що нового в кіно: Скажене весілля і Кішки

В останній перед Новим роком тиждень у прокат виходять продовження української комедії «Скажене весілля», анімація про шпигунів, фестивальний хіт «Монос» (фестиваль «Санденс» 2019 – Спеціальний приз журі;  Одеський МКФ 2019 – Найкраща режисура; Лондонський МКФ 2019 – Найкращий фільм), комедія про вогнеборців та екранізація знаного мюзиклу «Кішки».  

Скажене весілля 2



Минув рік відтоді, як донька Василя Середюка (Назар Задніпровський) Катерина (Поліна Василина) вийшла заміж за француза (Джиммі Воха-Воха). Життя не стоїть на місці і прийшов час Василю видавати заміж молодшу доньку. Ну тепер-то вже все має відбуватися саме так, як мріяв люблячий татусь!

Шпигуни під прикриттям



Ланс Стерлінг – неперевершений шпигун. У справі порятунку світу йому немає рівних. Він впевнений у своїх силах, розумний, досвідчений та вправний. Повна його протилежність – це Уолтер. Він геніальний винахідник, проте більш незграбного хлопця годі й шукати. Усі розроблені Уолтером гаджети використовує у своїй роботі Ланс. Та коли над світом нависла чергова загроза ці двоє усвідомили, що мають щось змінити у своєму стилі роботи. І якщо у нових умовах вони навчаться працювати як міцна команда, то ніхто не зможе стати їм на заваді. Сюжет мультфільму заснований на короткометражці «Pigeon: Impossible», де незграбний спецагент ледве впорався з голубом, мало не запустивши ядерну ракету в напрямку Москви.

Монос



Восьмеро безпритульних підлітків створюють озброєне угруповання на віддаленій горі. Їх підсвідомо тягне до гедонізму та жорстокості. Посланець передає повідомлення від Організації: вони мають піклуватися про корову Шакірою та викрадену американку Доктору. Все руйнується, коли до угруповання приходить смерть. Тепер компанія змушена перебратися вглиб джунглів. 

Ігри з вогнем



Сміливі, відважні, сильні та мужні. Ці чоловіки щодня дивляться в очі небезпеці, приборкуючи стихію. Вони пожежники і обрали свою професію не випадково, а за покликом душі. Якось під час гасіння пожежі чоловіки знаходять трьох дітей. Братик та дві сестрички залишилися без даху над головою, батьки далеко, а служби опіки ще й хочуть розділити їх. Допоки триватиме врегулювання усіх питань з документами, малеча житиме у пожежній частині. Та чи вдасться пожежникам на чолі з Джейком (Джон Сіна) приборкати дітлахів так само вправно, як вони приборкують полум’я?

Кішки



Мюзикл розповідає про щорічний грандіозний котячий балі, де збираються кішки з «Племені обраних» з різних куточків землі. Всі вони різні: породисті і безпородні, юні і старі, домашні улюбленці і бездомні. Коли вони збираються разом, кожна кішка розповідає про себе — чому ж вона так виняткова і за що її можна вважати обраною.

Нагадаємо, у столичному кінотеатрі покажуть кращі артхіти року.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *