Санта Клаус і сальса: у Києві пройшов Благодійний ярмарок

Ольга КОСОВА

Цієї суботи, 30 листопада, на НСК «Олімпійський» відбувся Благодійний ярмарок, який організував Міжнародний жіночий клуб міста Києва (IWCK).

Благодійну ініціативу підтримали 47 представництв країн з усього світу. Так, кожна виручена гривня з ярмарку буде направлена на допомогу нужденним: жінкам, дітям, людям старшого віку та людям з інвалідністю в Україні.

На головній сцені від країн-учасниць виступали танцювальні та музичні колективи. Але не менш цікаві активності можна було зустріти й біля стендів. Біля кіоску Куби влаштовували майстер-класи із сальси. На стенді США оселився справжній Санта Клаус, який із задоволенням фотографувався з усіма охочими. А ось стенд України розважав присутніх національними піснями та танцями.

Також стенди дивували аутентичними пригощеннями, ручними виробами і сувенірами. Багато представництв країн розпродали всі товари завчасно, за кілька годин до завершення ярмарку. Серед щасливчиків була традиційно Японія, чий стенд із року в рік залишається популярним серед відвідувачів, а також цьогорічні «новачки»:  Іспанія, Індонезія та Мексика.

– Чудово! Ярмарок пройшов для нас дуже вдало – ми продали всі-всі товари: їжу, приправи, пиво і текілу, – розповіли «Вечірньому Києву» на стенді Мексики. – Мексика пропустила минулий рік на Благодійному Ярмарку, але цього разу ми не оминули його увагою – і отримали величезне задоволення!

Фото Бориса КОРПУСЕНКА, «Вечірній Київ»

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *