«Різдвяну мрію» презентували у Київському палаці дітей та юнацтва

У Київському палаці дітей та юнацтва презентували проект «Різдвяна мрія». Відтворення  «різдвяної мрії» представила переможниця «Євробачення» Руслана Лижичко.

-За концепцією проекту «Різдвяна мрія» діти й підлітки пишуть вірші, композитори створюють на них музику, а співаки разом з переможцями проекту виконають пісні, народжені на дитячі вірші, — пояснили організатори.

Тож в ІТА «ЮН-ПРЕС» діти читали авторські вірші, які згодом з артисткою і музикантами перетворили на пісню. Також у виконанні народного фольклорного  колективу «Первоцвіт» прозвучали народні українські пісні, які підхопили всі гості й учасники свята.

Народна артистка України Руслана Лижичко розповіла про свій перший виступ на сцені у чотирирічному віці на концерті її мами. А в 6 років вона вже мала власний сольний концерт. Цією історією співачка надихнула працювати, а іноді й змушувати себе щось робити задля результату і реалізації своєї мрії.

Окрім Руслани на  святі був французький співак, композитор і актор Поль Манандіз, голова правління Альянсу «Україна без сиріт» Стівен Вебер, спортивний масажист-реабілітолог  Сергій Капралов,  батько переможця шоу-програми «Лучше всех» Матвія Капралова.

Після завершення офіційної частини заходу юні таланти влаштували фотосесію із «зірками».

Марія Шкурко, Катерина Шаповаленко, «ЮН-ПРЕС»

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *