Революціонери, нацисти та еротика: що нового в кінотеатрах столиці

Марія КАТАЄВА

У четвер на широкі екрани традиційно виходять кіноновинки. Цього тижня глядачів чекають український кримінальний бойовик, військова трагікомедія про нацистів, яка отримала Гран-прі Міжнародного кінофестиваля в Торонто, продовження "Поганих хлопців" з Мартіном Лоуренсом та Віллом Смітом, фільм жахів, трилер, еротичні короткометражки та дитяча анімація про баранчика Шона.

«Екс» 

Події розгортаються на Галичині у 1932 році. Група хлопців з УВО (Українська віськова організація) хоче пограбувати поштове відділення у невеличкому містечку. Кошти мають піти на підтримку осередків спротиву та посилення боротьби з окупаційною владою. Мирна акція, яка мала на меті передусім привернути увагу до революційної діяльності, перетворюється на криваву бійню. Кримінальний бойовик засновано на реальних подіях. На сленгу, яким користувались тодішні революціонери, екс – це експропріація, найефективніший спосіб фінансування активістів.

«Кролик Джоджо» 

Події військової трагікомедії розгортаються у Німеччині наприкінці Другої світової війни. Десятирічний хлопчик Йоганнес (Роман Гріффін Девіс) живе з мамою. Старша сестра нещодавно померла, а батько пішов на фронт і від нього давно немає жодних новин. Йоганнес росте у нацистському середовищі, тож найбільшою його мрією є стати особистим охоронцем Гітлера. Він впевнено йде до своєї мети і наполегливо тренується у військовому таборі разом з іншими хлопчиками. Попри юний вік, Йоганнесу доводиться бачити життя без прикрас. Такі реалії чинять на нього вплив набагато більший, ніж будь-які агітаційні промови.

«Погані хлопці назавжди» 

Маркус Бернетт (Мартін Лоуренс) нарешті втілив свою мрію і став поліцейським інспектором. Натомість його бойовий товариш Майк Лоурі (Вілл Сміт) не поспішає досягати хоча б якихось висот. Він саме зараз потерпає від кризи середнього віку і нічого не хоче робити. Проте збадьоритися доведеться, бо невблаганно жорстокий бос румунської мафії прагне помститися напарникам за шкоду, яку вони йому нанесли.

«Баранчик Шон: Фармагеддон»

Вівці живуть своїм неквапливим життям на фермі, вряди-годи дошкуляючи своєму хазяїну-фермеру або ж його вірному псу Бітцеру. Аж якось дивне світло спалахнуло над фермою. Воно позначило появу в цих краях прибульця Лу-Лу. Кумедне створіння, охоче до різноманітних розваг, залюбки і далі проводило б час із вівцями, та насправді Лу-Лу загубилося. Прибулець дуже хоче повернутися додому. Треба поспішати, бо могутні грізні сили хочуть викрасти Лу-Лу.

«Угода з потойбічним»

Самотній батько Джоел (Роберт Казінскі) переживає складні часи. Він досі не оговтався після загибелі дружини у автокатастрофі, на роботі йому платять жалюгідні гроші, та ще й давня хвороба дає про себе знати. Джоел бореться з шизофренією, через що постійно бачить дивні видіння, і понад усе прагне довести усім, що він хороший батько. Якось його син Мейсон зізнався, що також бачить видіння. Джоел боїться, що син успадкував його хворобу, проте остерігатися варто було зовсім іншого. На це йому вказує місцевий священик. Він відбув термін у в’язниці за ненавмисне вбивство під час проведення екзорцизму. Святий отець переконаний – дитиною заволодів диявол.

«Дівчина в лабіринті» 

Коли Саманті (Валентина Белле) було 13 років, дорогою до школи її викрали. Зараз вона у лікарні, під наглядом доктора Гріна (Дастін Хоффман). Лікар намагається донести до дівчини, що насправді вона пробула у викрадачів не кілька місяців, як їй здається, а 15 років. Розслідуванням цього викрадення паралельно з поліцією займається досвідчений приватний детектив Бруно Генко (Тоні Сервілло). Керуючись власною інтуїцією та бажанням попри будь-які перепони знайти викрадачів, Генко бачить те, що було приховане від поліції.

«Best Erotic Shorts» 

Найсексуальніші короткометражки з усього світу доведуть, що взимку може бути спекотно! «Best Erotic Shorts» – це вісімдесят хвилин суцільного задоволення, яке тобі захочеться продовжити, повернувшись додому. 

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *