Прогулянки під час карантину: куди піти у Києві на вихідні

Коронавірус не відступає у столиці. Медики радять уникати місць скупчення людей. Водночас так хочеться скористатися сонячними осінніми днями для прогулянок. «Вечірній Київ» пропонує три місця, де можна цікаво провести час, дотримуючись соціальної дистанції.

Музей авіації

Наприкінці вересня один із найкращих авіаційних музеїв світу відсвяткував 17-річницю створення. Музей розмістився на території колишньої навчально-авіаційної бази нинішнього Національного авіаційного університету, а приписані до неї літаки стали ядром колекції. Втім, почавшись всього з 30 бортів, сьогодні тут володіють  експозицією більше ніж 80 літаків і вертольотів. Важливо, що у вихідний, 14 жовтня, Державний музей авіації імені О. К. Антонова працює у звичному режимі.

Коли: з 10:00 до 19:00.

Де: Медова, 1, поруч із Міжнародним аеропортом «Київ» (Жуляни).

Вартість: дорослий квиток – 100 грн; школярі, студенти та пенсіонери: 80 грн.

Квиток охоплює вхід на територію музею і відвідування кабіни літака Іл-62, гелікоптера Мі-26, а також всіх відкритих салонів літаків і експозицій.

Виставка хризантем на Співочому полі

Цієї осені кращі флористи та ландшафтні дизайнери міста перетворилися на талановитих пекарів і створили для всіх киян та гостей міста унікальний «Світ солодощів» із прекрасних хризантем. Більше 30 000 яскравих квітів у 10 цікавих композиціях – варто побачити!

Коли: 10:00 – 20:00 (до першого листопада).

Де: вул. Лаврська, 33.

Вартість: дорослий квиток – 100 грн, дитячий – 25 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.

«Київ у мініатюрі»

У Гідропарку на території «маленького міста» площею 1,8 га розташовані 48 макетів найбільш знакових будівель Києва  у масштабі 1:33. У парку є Майдан Незалежності, аеропорт «Бориспіль», залізничний вокзал, Андріївська церква, Собор святої Софії, Головні корпуси КПІ та Шевченка. Київські мости та пам’ятники… Чудове місце для селфі з пам’ятником Володимиру Великому!

Коли: 10:00 – 20:00.

Де: метро «Гідропарк».

Вартість: дорослим – 80 грн, студентам та школярам – 30 грн, дітям до 6-ти років – безкоштовно.

Наталка Марків

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *