Письменник записав казки про утилізацію батарейок

Письменник і журналіст Богдан Красавцев записав аудіоказки для дітей. Збірка «Еко-історії для моїх маленьких друзів» складається з восьми текстів. Нещодавно книжку опублікувало видавництво АБУК.

– У своїх творах через фантастичні сюжети я підкреслюю значення екологічного мислення. Мої теми казок – це обмеження використання пластикових пакетів, правильна утилізація батарейок, відмова від фосфатних миючих засобів, енергоефективне споживання та перехід на альтернативні види транспорту. Крім цього, в збірці є дві історії, одна з яких стосується дружби з тваринами, а друга присвячена толерантному ставленню до дітей з особливими потребами, – розповів Богдан Красавцев.

Ідея створити екологічні казки в Богдана виникла влітку 2019 року. Тоді він написав історії, а пізніше записав їх на студії. Монтаж звуку робив удома на комп’ютері.

– У мене є 5-річний син. Він якраз і став моєю Музою в написанні дебютної книжки на захист довкілля. Розумію, що саме від дорослих залежить те, як ставитимуться до природи юні покоління, – вважає автор.

Тепер у його планах – видати «Еко-історії» на вторинному папері, а також зробити переклад казок англійською мовою.

Прослухати й скачати «Еко-історії» можна за посиланням: http://surl.li/eeaa.

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *