Новинки кіно у столиці: козаки, кохання і танці

Марія КАТАЄВА

Традиційно, в четвер у прокат виходять кіноновинки. На вас чекають різдвяні історії, зокрема й українського виробництва, драми про кохання та дитяча анімація про іншу Білосніжку. 

Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке 



Жив якось на світі хоробрий козак на ім’я Семен (Григорій Бакланов). Серед побратимів він був найвправнішим і не боявся нікого, навіть чорта лисого. Та вся його майстерність на полі бою виявиться не важливою, коли настане час і справді змагатися із Дияволом. Нечисть дуже роздратована через те, що в пеклі ніколи не було жодного козака, бо ж усі вони, боронячи рідний народ та свою землю, ніколи не шкодували крові. А через те і прощалися козакам усі гріхи. Семен потрапляє на той світ і має зробити все, аби не затриматися у пеклі. Сімейна казка знята за мотивами твору Сашка Лірника «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід». 

Щасливого Різдва



Наближається Різдво. Кейт (Емілія Кларк) погодилася працювати ельфом у магазині різдвяних подарунків. І це попри те, що вона перебуває у депресивному настрої, а кращим її другом є пляшка алкоголю. Раз за разом вона випадково зустрічає одного й того самого хлопця. Знайомство і подальше спілкування з Томом (Генрі Голдінг) настільки казкове й приємне, що не віриться, що це відбувається саме з нею.

Кафе бажань



Шлюб Віктора (Даніель Отой) та Маріанни (Фанні Ардан) вже давно не приносить тієї радості, що колись. Маріанна намагається бути постійно у русі, аби не відчувати швидкого плину часу, Віктор сумує за минулим. Антуан (Гійом Кане) підказує чоловіку шлях до вирішення проблем. Антуан відтворює певні епохи з минулого і його клієнти можуть поринути в обраний період зі своєї юності. Тож Віктор «повертається» на 40 років назад, аби насолодитись атмосферою 70-х років, коли він зустрівся з Маріанною, коханням усього свого життя.

Він і вона



Ремі (Франсуа Сівіль) та Мелані (Ана Жирардо) мають багато спільного. Їм по 30 років, вони живуть у Парижі. Мешкають буквально через стіну і милуються однаковим краєвидом. Він та вона ходять одними вулицями, пліч о пліч обирають продукти у крамниці. Ремі відвідує психотерапевта, аби впоратися з тривогою та безсонням. Мелані болісно переживає невдалі стосунки з чоловіками і також ходить до психотерапевта. Проте ці двоє ніколи одне одного не помічали.

А потім ми танцювали



Мераб з дитинства тренується в Національному грузинському ансамблі разом зі своєю партнеркою з танців Мері. Його світ раптово перевертається з ніг на голову, коли в трупі з'являється харизматичний та безтурботний Іраклій і стає його найсильнішим суперником і об'єктом захоплення. Мераб розуміє, що готовий вирватися зі свого консервативного оточення і ризикнути усім.

Червоні черевички та семеро гномів



Це нова інтерпретація казки про Білосніжку, яка розповість культову історію по-новому! Дуже давно у казковому королівстві жила дівчина. Одного разу вона знайшла пару черевичків і згодом зрозуміла, що вони чарівні: варто лише надягти їх – як вона одразу перетворюється на красуню принцесу… А ще у королівстві живе семеро принців. Зачаровані злою відьмою, вони стали потворними зеленими гномами. Єдиний їхній спосіб повернути собі людську подобу – поцілунок прекрасної дівчини. В один день шляхи героїв перетнуться, і вони дізнаються, що таке справжня дружба, любов і краса.



 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *