Новинки кіно в столиці: війна, джентльмени та наші котики

Марія КАТАЄВА

У четвер на широкі екрани традиційно виходить добірка прем'єр. Цього тижня маємо багато фільмів про війну – «1917» про Першу світову (10 номінацій на Оскар), «Маленькі жінки» про часи громадянської війни в США (6 номінацій на Оскар), українська екшн-комедія «Наші котики» про події на Донбасі, а також новий фільм Гая Річі «Джентльмени» та анімаційна стрічка для дітей Playmobil.

1917

Під час Першої світової війни двоє британських солдатів – Шофілд (Джордж МакКей) та Блейк (Дін-Чарльз Чепмен) – отримують завдання, виконати яке успішно практично неможливо. У найкоротший термін їм потрібно перетнути величезну територію, підконтрольну супротивнику, аби передати повідомлення командуванню союзників. У разі, якщо інформація не надійде до командирів вчасно, розпочнеться потужний наступ. Вже відомо, що ворог підготував смертельну пастку тим, хто піде в атаку. Аби зберегти життя сотень солдатів, Шофілд та Блейк мають поспішати.

Наші котики

2014-ий, розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер та продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден із них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтується. Втім саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога… Відвага, мужність, трохи гіпнозу та фірмовий гумор – вибухова суміш для «теплої зустрічі».

 

Джентльмени

Талановитий випускник Оксфорда Міккі Пірсон (Меттью МакКонахі) переїхав до Великобританії з США. Тут він вибудував ідеальний бізнес. У старовинному маєтку подалі від людських очей він вирощував марихуану, і від цього всі причетні ставали трішечки щасливішими. Аж якось Пірсон захотів продати свій бізнес новим власникам в Оклахомі. Такий перерозподіл сил на прибутковому ринку викликав неабияке обурення конкурентів. Поступатися своїми інтересами ніхто не хоче, тож намічаються серйозні розмови. І не тільки розмови.

Маленькі жінки

Громадянська війна в Сполучених Штатах. Четверо юних сестер – Джо, Мег, Емі та Бет – разом зі своєю матір’ю (Лора Дерн) чекають на повернення батька з війни. Тим часом життя не стоїть на місці. Дівчата дорослішають і їм належить приймати рішення, які впливатимуть на усе їхнє подальше життя. Мелодрама «Маленькі жінки» знята за однойменним романом Луїзи Мей Олкотт. Даний проєкт є восьмою екранізацією.

Playmobil: Фільм

Хлопчик Чарлі дуже любить гратися конструктором Playmobil. Дивним чином він переноситься в іграшковий світ і його старшій сестрі Марлі не лишається нічого іншого, як вирушити на пошуки брата. Вона сміливо поринає в іграшковий світ, повний героями конструкторів. Хтось налаштований вороже, а хтось з іграшок охоче береться допомагати дівчинці. Разом вони поринуть у вир пригод та дивовижну подорож, де кожен з героїв зможе проявити найкращі свої таланти.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *