Нова функція: киян повідомлятимуть про ремонти доріг

Найближчим часом додаток «Kyiv Smart City» буде автоматично повідомляти про дорожні ремонтні роботи.

Про це повідомили в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій.

Також система нагадає, якщо термін дії купленого QR-квитка закінчується. У дні загальноміських заходів користувачам приходять повідомлення про перекриття доріг і зміну маршрутів громадського транспорту. Згодом з'явиться функція сповіщення про відключення електроенергії у будинку. 

– Найближчим часом планується надати користувачам можливість записати дитину до дитячого садка, сплатити штраф за паркування, написати онлайн-петицію, зареєструвати улюбленця в реєстрі домашніх тварин, написати звернення до Контактного центру 15-51, проголосувати за проєкти Громадського бюджету та розробити сервіс «Активний киянин», – повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.

Розробники також запустили в додатку розділ «Афіша заходів». Для зручності створено три підрозділи: «Культурні заходи», «Відпочинок», «Освітні заходи». З увімкненою геолокацією користувачі можуть обирати події за такими параметрами, як час, популярність і місце проведення. А якщо активний киянин хоче помістити в додаток власний захід – він матиме таку можливість. Необхідно лише створити івент на ресурсі kyivmaps, який інтегрований у додаток, і в розділі «Афіша» всі користувачі програми побачать новостворений захід. У 2020 році розвиток додатку продовжиться.

Спочатку такі сповіщення отримуватимуть усі користувачі, а незабаром тільки ті, кому ця інформація потрібна.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *