На території Київської фортеці грають вистави

Комедійною виставою «Про Федота-стрільця» театру «Маскам Рад» відкривається новий майданчик «Театральна площа» на території Київської фортеці. 

Спектаклі показуватимуть при дотриманні всіх заходів безпеки і з усіма пересторогами: дистанцією між глядачами, дистанцією між глядачами та акторами й іншими встановленими необхідними умовами. 

Театральна площа – це не тільки зустріч із мистецтвом театру, але також незабутня прогулянка по унікальній Київської Фортеці. Загалом, вас чекає шість в одному: театральне мистецтво, архітектура, історія, свіже повітря, чудові краєвиди Києва, корисний і пізнавальний вихід з карантину!




Авторський спектакль Петра Миронова «Про Федота-стрільця» (пластичний фарс на одному видиху) поставлений за п'єсою Леоніда Філатова «Про Федота-стрільця, удалого молодця». 

П'єса була написана відомим радянським актором і режисером Леонідом Філатовим в епоху перебудови, побачила світ у 1987 році. Вона отримала популярність за літературний стиль і тонку вишукану сатиру. Текст до цього дня не втратив своєї актуальності і гостроти. 

Коли: 4 червня о 19:30.

Де: Київська фортеця, вхід з бульвару Лесі Українки між будинками 12 і 14.

Вартість квитка: 150 грн, кількість місць обмежена через запобіжні заходи. Детальніше.

У цьому місяці театр «Маскам Рад» підготував киянам такі вистави.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *