Музей сучасного мистецтва у Києві відкрив позитивну виставку

З 25 червня Музей сучасного мистецтва України запрошує відвідати нову експозицію «Вихід на позитив», яка представляє твори українських митців.



Серед них роботи Олени Яблонської, Євгена Волобуєва, Валентина Бернадського, Ореста Слєшинського, Ернеста Коткова, Валентини Цвєткової, Віктора Толочко, Романа Сельського, Віктора Чауса, Павла Тайбера, Люс’єна Дульфан, В’ячеслава Приходька, Миколи Мазура, Люби Рапопорт, Тетяни Красної, Галини Зоря, Лариси Пуханової.

У залах представлено понад 70 різножанрових творів – пейзажі, натюрморти, портрети.

– Ми хотіли створити експозицію, яка надихне відвідувачів позитивним мистецьким світобаченням, адже весна цього року стала справжнім випробуванням для людства, вірусонебезпеки, що триває і досі, – кажуть організатори. – Сподіваємося, що душевна енергія, вкладена у мистецькі твори, стане справжнім еліксиром по створенню світлого настрою та погляду на світ.  За довгий час самоізоляції ми усвідомили цінність простих речей, явищ та людей, що здалися дивно красивими в нашому новому розумінні. Ми усвідомили, який крихкий світ, а від того, ще більш цінний і значимий, як ніколи раніше.

Музей відкрито для усіх бажаючих за умови дотримання заходів безпеки, які встановлені діючими нормами поведінки у громадських місцях. 

Адреса: вулиця Кирилівська, 41.

Музей працює з 11 до 19 години, понеділок – вихідний.

Нагадаємо, як змінюється культурний центр «Краків» у столиці.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *