Мистецький Арсенал у столиці змінив графік роботи і працює допізна

З 13 листопада, у зв’язку із запровадженням «карантину вихідного дня», який передбачає закриття культурних установ у вихідні, Мистецький арсенал змінює свій графік роботи. 



«Ми не будемо працювати в суботу й неділю, але ми будемо працювати в понеділок і ми будемо працювати допізна в четвер та п'ятницю. Кожен четвер і п'ятницю Арсенал працюватиме до 22:00. У нас чудова виставка Андрія Сагайдаковського, у нас цікаві програми з дотриманням дистанціювання, ми дуже строго ставимося до всіх правил безпеки: у нас усі в масках, у нас велика дистанція й у нас безпечно. Ми чекаємо на вас, ми працюємо для вас!», — повідомила директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

Новий графік роботи Мистецького арсеналу:  

понеділок-середа — з 11:00 до 20:00

четвер-п’ятниця — з 11:00 до 22:00

субота-неділя — вихідні

Графік роботи каси та крамнички: 

понеділок-середа — з 11:00 до 19:30

четвер-п’ятниця — з 11:00 до 21:30

субота-неділя — вихідні

До 24 січня у Мистецькому Арсеналі триває виставковий проєкт «Андрій Сагайдаковський. Декорації. Ласкаво просимо!». Він вирізняється своїм експериментальним характером — простір Арсеналу перетвориться на тотальну інсталяцію, створену митцем. Це дозволить якнайповніше зануритися в творчість автора, побачити його метод в дії. 

На виставці можна простежити кілька циклів, тонко пов’язаних між собою тематично та стилістично: тіло як фрагмент, анатомічні штудії, тілесна еквілібристика, кіно, діти-воїни і дитячі забави, спортивні вправи. Не випадково основною темою нашої виставки є саме спорт. Та у цьому проєкті він не є ілюстрацією девізу «швидше, вище, сильніше», а радше  моделлю буття, відображенням поняття homo ludens — «людина, що грає». Митець із насолодою грає у власну гру, вигадуючи містифіковані змагання-забави. Він придумує правила, проектує декорації для своїх вправ і дисциплін, створюючи таким чином власний спорт-простір — імаджинаріум, що є естетично співзвучним із театром абсурду.

А ось Музей науки у Києві через карантин вихідного дня закрився на два тижні

Марія Катаєва

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *