Комедію про поліцейських знімають у Києві

У Києві розпочалися зйомки повнометражної української комедії «Бурштинові копи». Проєкт став одним із переможців Одинадцятого пітчингу проєктів Держкіно і отримав фінансування від держави.

За сюжетом, патрульний Максим (Євген Янович) з дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Усе йшло за планом, але журналісти заскочили Максима під час чергування з напарницею в нестатутній ситуації. За це Максима переводять з Києва до селища глибоко в житомирських лісах. Там він і його новий напарник Богдан (Олег Маслюк) переходять дорогу бурштиновій мафії. Чи зможе Максим знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного Бурштинового Барона? І що має зробити звичайний патрульний, аби кохана його пробачила?

– Наші головні актори – Женя Янович та Олег Маслюк – за допомогою Нацполіції, навчилися правильно поводитися зі зброєю, занурилися у реальну атмосферу підготовки поліцейських, пройшли курс «молодого бійця», – розповів продюсер стрічки Іван Букрєєв. – У нашій комедії, крім пригод і гумору, закладено важливу соціальну складову. Дуже хочеться, щоб нашу поліцію поважали і розуміли, наскільки непростою є служба. Ми спробуємо зробити свій внесок у хороший і правильний імідж поліції.

– Усім відомі популярні фільми про поліцейських, французька комедія «Таксі», американська «Поліцейська академія», «Погані хлопці» та інші. Ми ж вирішили створити по-справжньому українське кіно про українських поліцейських. Хочемо реалізувати культову стрічку, яку будуть цитувати і якою захоплюватимуться. Вважаю, що Україні потрібно більше фільмів, в яких правда і справедливість перемагають, і «Бурштинові копи» – саме така стрічка, – доповнив продюсер Іван Мелашенко.



 Режисер-постановник: Аліна Бухтіярова.

Автори сценарію: Іван Мелашенко, Роман Грищук.У головних ролях: Євген Янович, Олег Маслюк, Дар’я Петрожицька, Аліна Паш.

 – Це вперше дві державні структури – Держкіно і Нацполіція – долучилися разом до такого культурного проекту. Цей фільм буде початком творчості, в якій буде показано героїзм наших українських поліцейських. Історія хоробрості і самовіддачі, які є в реальному житті, але які ми, на жаль, не завжди бачимо, буде втілена на великому екрані. Фільм «Бурштинові копи» дасть змогу побачити, як наші поліцейські нас захищають і з якими труднощами їм доводиться стикатися, – зазначила голова Держкіно України Марина Кудерчук. Прем’єра фільму запланована на лютий 2021 року. Нагадаємо, кращі українські короткометражки показують онлайн.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *