Київську галерею захопили прибульці

Стільки прибульців в одному просторі ви ще не бачили.  В київській галереї Triptych: Global Arts Workshop триває «ВТОРГНЕННЯ» – мультимедійна інсталяція українського сучасного митця Юрія Мусатова. Неординарний проект поєднує скульптуру, живопис та звукову інсталяцію. Він встановлює зв’язок між античною скульптурною традицією бюстів на постаментах і футуристичними образами марсіан на літаючих тарілках, які міцно вкоренились у колективній уяві з часів ядерного протистояння другої половини ХХ століття.



«Прибулець» Юрія Мусатова – візуальна метафора інакшості, маніфест креативної особистості. Кожна людина, кожен внутрішній світ особливий. І образ прибульця, людини «не з цієї планети», є найбільш розповсюдженим, коли ми хочемо дати характеристику когось, хто відрізняється від усередненого загальноприйнятого соціального образу. Інколи творчим людям доводиться стикатися з подібним несприйняттям, що провокує відсторонене світовідчуття (згадаємо пісню Стінга ‘Englishman In New York’: «I’m an alien, I’m a legal alien…»). 

Для митця Юрія Мусатова проект має особисте значення

— У кожному з нас живе безліч різних образів, які під впливом обставин можуть знаходити "вихід", змінюючи нашу поведінку і навіть зовнішні прояви. У кожному з нас є незвідана частинка – прибулець, з яким ми живемо та співіснуємо. Це проект про кожного з нас, у тій чи іншій мірі, — стверджує автор.



Коли: до 31 грудня 2019, пн-сб 11.00-19.00 (31.12 до 14.00)

Де: Triptych: Global Arts Workshop,  

Вхід вільний.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *