Київський «Старт» на Березняках підготував святкову програму з нагоди відкриття

Марія КАТАЄВА

На вихідних був довгоочікуваний старт роботи кінотеатру «Старт».

Про це повідомила Поліна Кравченко. Вперше після півторарічної реконструкції, кінотеатр відкрив свої двері для глядачів. За численними проханнями березняківців, першим фільмом став «Наші котики».



Кінотеатр зустрів глядачів з новенькою залою, дитячою зоною, вбиральнею. Зокрема, є підйомник для людей з обмеженими можливостями з кнопкою виклику.



Офіційне відкриття кінотеатру відбудеться 20 лютого. Для глядачів підготували святкову програму.

15:00 – Мова кольорова: прем'єра анімаційного серіалу в кінотеатрі «Старт»



Серіал вміщує 7 серій- візуалізацій до віршів дитячого поета Григорія Фальковича. Кожен вірш і є сценарієм, за яким складається окремий анімаційний фільм серіалу. У віршах часто зустрічаються тварини, вигадані світи та об’єкти, які можливо тільки собі уявити. І тільки в анімаційному жанрі можливо показати цю суміш реальності та фантазії. До того ж, кожна історія розкриває красу та різнобарвність української мови.

Вхід вільний, реєстрація.

16:00 – Відчуй себе по той бік камери: майстер-клас реж. Анни Акулевич



Українська режисерка, викладачка акторської майстерності й режисури Анна Акулевич проведе для відвідувачів кінотеатру майстер-клас «Відчуй себе по той бік камери». За годину ви маєте можливість: відчути себе актором / акторкою; відчути себе режисером / режисеркою; відчути себе оператором / операторкою; відчути себе стилістом.

Вхід вільний, реєстрація.

19:00 – Наші котики: показ і зустріч з творчою групою в кінотеатрі «Старт»



Події відбуваються у 2014-му, у розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден з них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтується. Втім саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога…

Вартість квитків: 40 грн.

Адреса кінотеатру: кінотеатр «Старт», вул. Івана Миколайчука, 15-а.

ІСТОРІЯ

Кінотеатр «Старт» був відкритий у 1971 році як дитячий спеціалізований кінотеатр. У 1974 році при ДСК «Старт» було створено організацію «Дитяче шкільне молодіжне кіно», яке обслуговувало всі школи та дитячі заклади Харківського району (зараз Дніпровського). У 2007 році було проведено реорганізацію київських дитячих кінотеатрів і об’єднано в єдину мережу «Київкінофільм», до складу якого увійшов і кінотеатр «Старт». Саме у складі «Київкінофільму» у кінотеатрі була вперше здійснена, за всю історію існування закладу, повна модернізація глядацької зали та ремонт приміщень.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *