Кияни зустрінуться з Джонні Деппом у кінотеатрах

Марія КАТАЄВА

Традиційно в четвер на великі екрани виходять кіноновинки. Цього тижня в прокаті – картини із зірковими виконавцями: Джонні Депп зіграв полковника, Орландо Блум – американського солдата, а Джессіка Честейн – смертельно чарівну агентку. Також серед прем'єр – володар Срібного лева за найкращу режисерську роботу Венеційського кінофестивалю-2019, романтична драма та сімейна комедія про хлопця-вундеркінда і його пса. 

В очікуванні варварів

Невеличке місто на околиці могутньої і деспотичної Імперії розбурхане повідомленням про можливий напад племен із сусідніх пустель, яких імперці називають варварами. Полковник Джолл, який щойно прибув зі столиці, готовий на будь-що, аби вибити з людини необхідні покази. Жорстокість полковника штовхає міського суддю, людину від природи тиху й делікатну, на бунт проти Імперії.

У ролях – Марк Райленс, Джонні Депп, Роберт Паттінсон, Ґана Байарсайкхан.

Коханці

Художниця Дафна за один рік переживає кохання, втрати і дивовижні відкриття про саму себе. Зважившись закінчити затяжні та виснажливі стосунки, Дафна швидко втягується одразу в два нових романи: з привабливим письменником і пристрасним «поганим хлопцем».

Про нескінченність

Роздуми про людське життя у всій його красі та жорстокості, пишноті і банальності. Ми блукаємо, як уві сні, м'яко слідуючи за нашою оповідачкою Шахерезадою. Цей фільм як водночас ода і плач про безкрай є калейдоскопом Нескінченної історії про вразливість існування.

Фільм отримав Срібний лев за найкращу режисерську роботу на Венеційському кінофестивалю у 2019-му.

Форпост

Фільм розповідає про американських солдатів, які билися з силами із 400 ворожих повстанців на північному сході Афганістану під час операції «Незламна свобода». Спочатку побудований для залучення місцевих жителів до проєктів розвитку громади, бойовий форпост Кітінг – розташований внизу трьох крутих гір, що знаходиться лише за 20 кілометрів від пакистанського кордону – зіткнувся з постійною проблемою нападу з боку талібів, це спричинило значні ризики для солдатів, які були там розташовані.

У ролях – Орландо Блум, Калеб Лендрі Джонс, Скот Іствуд, Майло Гібсон.

Агент Єва

Єва – один із найнебезпечніших секретних спецагентів у світі. Вона ніколи не бачила свого боса, але завжди поодинці справляється з усіма завданнями, навіть із неможливими. Коли одна із них йде не за планом, Єва вирішує відійти від справ. Але не всі згодні відпустити її, і тепер вона стає головною мішенню спецслужб.

У ролях – Джессіка Честейн, Колін Фаррелл, Джон Малковіч.

Думай, як пес

Невдача під час наукового експерименту призводить до того, що 12-річний вундеркінд налагоджує телепатичний зв'язок зі своїм кращим другом, собакою на ім'я Генрі. Але таке відкриття не може залишитися непоміченим і є люди, що прагнуть володіти цією технологією, але з недобрими намірами. 

Нагадаємо, у Києві стартував кінофестиваль «Відкрита ніч»: що подивитися.

Марія Катаєва

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *