Кияни ще побачать капелюх, який зняли з ялинки

Новорічний поєдинок у столиці: зірка проти капелюха

На Головній новорічній ялинці країни на Софійській площі зняли капелюх та встановлять зірку. Про це нагадали у Департаменті культури КМДА та повідомили, що капелюх розмістять на одній із локацій новорічного маршруту.

«Софійська площа — це місце суспільної сили, яке об’єднує український народ, зокрема на новорічні свята, адже саме там уже сьомий рік поспіль розміщено головну новорічну красуню, у якої на цей раз виникли питання щодо «вбрання» верхівки. Сколихнуло цю силу цьогорічна прикраса у вигляді капелюха на головній ялинці країни,  — зазначають у Департаменті культури КМДА.

Суспільна думка розділилась на «За» і «Проти». Одні із захопленням сприйняли таке нововведення, а інші наполягали на дотриманні традицій; для одних це стало стимулом обов’язково відвідати незвичну новорічну локацію та зробити безліч креативних фото, а в інших навідріз відбило бажання прогулятись новорічною площею з такою головною прикрасою.

Після тривалих обговорень було вирішено зняти капелюх із верхівки головної ялинки країни та встановити традиційну зірку. 

Проте капелюх усе-таки залишиться у казковому лісі. Побачити його можна буде на одній із локацій новорічного маршруту.

Вогні на ялинці засяють на День Святого Миколая – 19 грудня.

Даша ГРИШИНА, «Вечірній Київ»

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *