Як київська оперета відзначила 85-річчя: привітання та яскраве шоу

Вчора у Національній опереті України пройшов ювілейний вечір до 85-річчя. Привітати колектив завітали мер Києва Віталій Кличко, представники міської влади, керівники інших театрів. 



Генеральний директор, художній керівник театру н. а. України Богдан Струтинський привітав присутніх і висловив побажання щоб для кожного глядача візит до театру був щасливим, саме цього прагне колектив театру.



Директорка департаменту культури КМДА Діана Попова побажала усьому колективу і його натхненнику многая літа, привітала з почесними нагородами до ювілею театру і висловила впевненість що у прекрасного, сучасного театру нагород попереду ще дуже багато, головна з яких – щира відданість та прихильність глядачів.



Міський голова Віталій Кличко на урочистому вечорі зазначив: 

– Радий вітати вас усіх у найкращому театрі не лише Києва, а й України, та одному з найкращих театрів Європи. Дуже важлива місія театру – дарувати позитивні емоції, натхнення. І за ці 85 років багато людей, що відвідали театр оперети, отримали такі незабутні емоції. Сьогодні київська оперета – улюблене місце дозвілля для киян і гостей столиці! Тож продовжуйте радувати своїх шанувальників і надалі. Творіть і надихайте!



Також він привітав колектив театру та глядачів із прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового та вручив співробітникам Київського національного академічного театру оперети державні нагороди за внесок у розвиток українського театрального мистецтва та з нагоди 85-річчя театру, а також подяки Київського міського голови.

Оперету з ювілеєм привітали керівники опери та театру Франка.



Колектив оперети підготував всім присутнім яскравий концерт 85 step by step. Opereta grand music. 

ФОТО Бориса КОРПУСЕНКА

Київський національний академічний театр оперети – єдиний театр в Україні, що має найбільшу кількість сцен – 5. Крім основної, ще 4 сценічних майданчики.

За останніх 5 років за бюджетні кошти міста здійснили значну роботу з реставрації будівлі театру – фасаду, вікон, дверей, покрівлі, вестибюлю, ремонт санвузлів для глядачів та встановили кондиціонування для їх комфорту, замінили тепло- та електромережі, здійснили реконструкцію сцени та оновили сценічне обладнання (світло і звук). За 2011 – 2019 рр. на реконструкцію та оновлення театру оперети було виділено понад 180 млн грн.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *