«Голоси любові» знову демонструють у Києві

Після довгих місяців карантину, Центр М17, нарешті, повертається до галерейних справ! До 30 серпня тут показують виставку «Голоси любові. Арсен Савадов».

В експозиції:



– Відеоперформанс «Голоси любові» (2019). У ньому автор звертається до історичної реконструкції концерту Мерілін Монро в Кореї, який у 1954 році був організований для підняття бойового духу американських військових. Сучасний ремейк зіркового туру Савадов переніс до військових баз на Сході України: у Попасну та під Дебальцеве. Роль Мерілін виконали оперна співачка Марія Максакова та співак El Кравчук. Проєкт доповнюється фоторепортажем зі створення перформансу.



– Медіапроєкт «Щоденник потопельника», створений автором у 2013 році і вперше презентований у М17 у лютому цього року. Це серія з 11 постановних фотографій, яка продовжує так звану «романтичну лінію» у творчості Арсена Савадова. 



– Обрані фотографії з таких відомих циклів, як: «Донбас-Шоколад», «Колективне червоне», «Книга мертвих», «Мода на кладовищі», «Commedia dell'Arte в Криму», «Кокто», «Андеґраунд 2000» та «Ангели».

Дбаючи про вашу безпеку, М17 приймає обмежену кількість відвідувачів. Екскурсії виставкою поки не плануються, але у залах розміщено QR-коди з посиланням на віртуального гіда. Там ви знайдете розлогі коментарі кураторки виставки Вікторії Бурлаки та самого автора.

Правила безпечного відвідування Центру:

  • Одягайте маски перед входом до Центру та не знімайте їх протягом усього перебування в М17. У залах забезпечується належний температурний режим, тож задухи не буде. Якщо ж ви раптом напівдорозі до нас згадаєте, що забули свою маску вдома, – не біда, ми маємо для вас «заначку» (запитайте на рецепції).
  • Під час відвідування Центру дотримуйтеся дистанції у 1,5 метри з «чужими» людьми.
  • Дезінфікуйте та мийте руки. У вашому розпорядженні санітайзери, що стоять біля входу до Центру, та вбиральні із духмяним милом на першому та другому поверхах.
  • Якщо ви маєте ознаки захворювання, відкладіть похід до заходів культури та попіклуйтеся про власне здоров’я.



Коли: з вівторка по неділю, з 11:00 до 21:00.

Де: Центр сучасного мистецтва М17, вул. Антоновича, 102-102.

Нагадаємо, у столичній галереї показують несподівані кадри Києва.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *