Цікаві вистави дарують столичні театри на вихідних

Карантинний Великдень можна провести у театрі. Київські заклади продовжують традицію онлайн-трансляцій своїх вистав і цими днями мають для вас такі пропозиції. 

Театр на Подолі пропонує подивитися постановки Віталія Малахова:

— життєствердну виставу "Вічно живі"



«Вічно живі» – на перший погляд, історія однієї дівчини, наречений якої пішов на війну. Але це лише на перший погляд. Якщо зануритися глибше, то побачите сім’ю, у якій відображена ціла держава, а може, і цілий світ. Для когось обов’язок – це взяти зброю і піти на передову, хтось цілодобово працює, воскрешаючи поранених, хтось продовжує вчити дітей, хтось продовжує любити і чекати. Але є ті, хто не бажає змінювати свої звички, ті для яких танці, пісні та кортежі дорожчі за людське життя.

Вистава не розділяє людей на хороших і поганих. Вона відтворює справжнє життя, а не ілюструє військові гасла, якими вони були як 75 років тому, так і зараз.

— архівну виставу "Осінь у Вероні"



Могли б ви, панове, повірити в те, що Ромео і Джульєтта  живуть у Вероні, мають дітей, сваряться, постаріли, та головне –  вони  кохають одне одного. Хіба любити можуть лише молоді?..

Київський академічний театр ляльок вітає зі світлим святом Христового Воскресіння!  Насолоджуйтеся переглядом зворушливого та креативного спектаклю "Мрія маленького віслючка"



Хто з нас в дитинстві не мріяв літати ? Ким тільки ми не бували в своїх фантазіях ! Коли ми дорослішаємо, ми забуваємо про це і часто перестаємо розуміти малечу. А їм так хочеться нашої підтримки. Це неважливо, що в тебе немає крил — головне, щоб мрія була крилатою! Ось таку тему піднімають постановники вистави. Ми сподіваємось, що зуміємо перенести вас в яскравий та неповторний світ дитинства. От і наш маленький Віслючок мріє стати метеликом…

Дивіться у будь-який зручний для вас час на Великодні свята, 19 та 20 квітня.

Театр Франка сьогодні покаже виставу  «Кін ІV» (1999), режисер — Анатолій Хостікоєв.



Драма про історичну особу – геніального англійського актора Кіна стає виразником таланту самих виконавців, їхнього емоційного захоплення життям, професією, а також особистісного відчуття щастя і болю…

Трасляція відбудеться на фейсбук-сторінці театру. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *